Дуже потрібна порада

• Автор теми Автор теми Luda1996
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 652

Luda1996

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
17
Бали
133
Luda1996 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, скажіть будь ласка хто має кредит в позичка, сьогодні сталася така ситуація подзвонили дядька чоловіка та почали погрожувати, сказали він приходиться мені батьком та я вказувала його поручителем, всі погрози записані на диктофон,почали обзивати всілякими словами та сказали щоб визивали поліцію за те що вони вимагають гроші, поліція на наш виклик не зьявилася, попросили щоб прийшли у відділок написали заяву та взяли роздруківку з банку про надходження грошей... Можливо в когось була така ситуація, порадьте будь ласка що робити.

У меня ситуация очень похожа, тоже звонят тетке мужа говорят что я оставила её поручителем. Как они на нее вышли не знаю, но тоже угрожают. Что делать не знаю пока. До того звонили соседке, вообще неадекват.И знакомой с телефонной книги с которой общаюсь раз в год. Откуда они берут такие контакты я не знаю.

У меня ситуация очень похожа, тоже звонят тетке мужа говорят что я оставила её поручителем. Как они на нее вышли не знаю, но тоже угрожают. Что делать не знаю пока. До того звонили соседке, вообще неадекват.И знакомой с телефонной книги с которой общаюсь раз в год. Откуда они берут такие контакты я не знаю.
На форумі багатенько відповідей... Пошукайте ... Почитайте.. пишуть в поліцію,......

Сказали 30.12 продадут коллекторам и никто с вами вежливо разговаривать уже не будет.
То і нехай... Ви маєте повне право з ними не розмовляти. Поговоріть краще з родиною ,змініть сімку....У Вас попереду багато роботи над собою

Назад
Угорі