Дуже переживаю, як з ними домовитися?

• Автор теми Автор теми Ольгамал
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 3K
Ой я також новачок просрочки деякі місяць деякі меньше, і якби я мовчала і нікому не розказала, то треш би почався з першого дня, а так всі попереджені і мовчать, вони спочатку штурмують самих найближчих, от і їх попередьте, а то хочете ви цього чи ні, вони всеодно дізнаються все в яскравих фарбах.
Ну в мене прострочки найбільша 7 днів

Ну в мене прострочки найбільша 7 днів
Немає різниці скільки, когось з близьких вони всеодно знайдуть, не кажу що всіх, але вам легше стане коли ви їх попередите, а не будете думати про те кого знайшли чи ні це дуже нерви їсть.

Немає різниці скільки, когось з близьких вони всеодно знайдуть, не кажу що всіх, але вам легше стане коли ви їх попередите, а не будете думати про те кого знайшли чи ні це дуже нерви їсть.
Я просто настільки вже морально втомлена, що не знаю як набратись сміливості і розказати, я розумію що розкажу, і стане легше, хоча б тим що не буду шарахатись кожного дзвінка

Я просто настільки вже морально втомлена, що не знаю як набратись сміливості і розказати, я розумію що розкажу, і стане легше, хоча б тим що не буду шарахатись кожного дзвінка
Я розумію вас, сама така була, а коли попередила то всякого чекала, але обійшлося. Хто хотів змінив сімки або просто встановили труколер, а ви ще картки перевипустіть щоб кошти не зняли.

Ми вас так розуміємо.....ми всі через це пройшли...признання батькам це звісно важко....Але коли ви це зробите,це як ковток свіжого повітря для вас буле......
Може у вас з оточення близьких є людина якій ви можете відкритися і разом сказати батькам......В мене це була сестра...спочатку я вислухала 3 етажне пппппппппцз..а потім вона взяла мене за руку і ми разом сказали батькам про це...Сестра взяла на себе оточення і рідних по маминій стороні.А тато по по своій і сусідів.....І так ми тримаємо оборону вже 10 місяців....

Ми вас так розуміємо.....ми всі через це пройшли...признання батькам це звісно важко....Але коли ви це зробите,це як ковток свіжого повітря для вас буле......

Може у вас з оточення близьких є людина якій ви можете відкритися і разом сказати батькам......В мене це була сестра...спочатку я вислухала 3 етажне пппппппппцз..а потім вона взяла мене за руку і ми разом сказали батькам про це...Сестра взяла на себе оточення і рідних по маминій стороні.А тато по по своій і сусідів.....І так ми тримаємо оборону вже 10 місяців....
Вам повезло...а у меня сестра хуже коллекторов)))

Вам повезло...а у меня сестра хуже коллекторов)))
У меня родители сначала страдали от новости, что я в такое д*рьмо влезла. Потом смирились и успокоились. А вчера папа неожиданно нашел письмо в почтовом ящике от одной из шараг (неожиданно потому, что за 4 месяца писем им не было, т.к. я сделала переадресацию на почте, но одно письмо таки пробилось). И вот у нас вчера началась новая волна пиления меня и причитаний, что у них дом отберут, что как же я могла в это вляпаться, когда это закончится и все такое. И это они так и не знают до сих пор, что у меня 10 шараг и 2 банка, думают, что один говнокредит. Я сказала, что смысл сейчас меня пилить снова по поводу ошибок, что уже сделаны давно? Говорю маме, что ты же не коллектор, а мать моя, зачем мне мозг выносить, они своими звонками и письмами как раз этого и добиваются, чтоб вы меня сами довели и сделали их работу вашими руками. Зачем, говорю, вы им помогаете давить на меня? Сказала, что решаю свои проблемы, а макулатуру можете выбрасывать, даже не читая. Если б у мфо были законные права что-то взыскать, они бы обратились в суд, а не слали макулатуру. Вроде, успокоились.

Я розумію вас, сама така була, а коли попередила то всякого чекала, але обійшлося. Хто хотів змінив сімки або просто встановили труколер, а ви ще картки перевипустіть щоб кошти не зняли.
Кстати, труколлер ропустил многое. Думаю обратно вернуться на Не бери трубку. Там спаммеры просто игнориуются. Настроить только

Кстати, труколлер ропустил многое. Думаю обратно вернуться на Не бери трубку. Там спаммеры просто игнориуются. Настроить только
Там є функція в ньому щоб з невідомих не брати в самих налаштуваннях блоку

На часах всеравно вибрирует. На экране вызов идёт.
Ну в мене супер працює тільки бачу як значки вискакують і всьо. Може заводський на телефоні в налаштуваннях блокіратор в вас є?

У меня очень хорошо блочит программа "Антиколлектор". Действительно лучше, чем труколлер. Маме я труколлер поставила, но в настройках у нее - блочить все звонки и смс не из телефонной книги. Поэтому там легче получилось. Я себе не могу так поставить, мне еще и по работе звонят, могу отсеивать только спам.

ЯКісь вони на диво тихенько всі, чи це тільки на перших днях прострочки??

На часах всеравно вибрирует. На экране вызов идёт.
надо отключить оптимизацию батареи для труколлера, это сделать можно из настройки определитель, там сверху будет выключить) и будет лупить аж со свистом, если надо пишите могу премиум версию скинуть)

Не знаю, чому , але дуже боюсь зізнатись, таке відчуття що мій світ в цей момент зруйнується, зруйнується все, така депресія почалась, не можу ні про що інше думати, крім того де , і як знайти гроші, хоча по відсотках я там переплатила ті кредити вже тричі
понимаю вас полностью.... но через пару месяцев ситуация уже не будет такой острой , а еще через большее время вообще будете спокойні

надо отключить оптимизацию батареи для труколлера, это сделать можно из настройки определитель, там сверху будет выключить) и будет лупить аж со свистом, если надо пишите могу премиум версию скинуть)
У меня и так премиум.

У меня и так премиум.
Надо зайти в настройки / определитель номера, там такая синяя плашка висит сверху, там будет написано отключить оптимизацию батареи, нажать и отключить, тогда вызов будет ловить до того как он пройдёт и сразу стрелять его

Назад
Угорі