Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вы сумащедшая ? даже не думайте это делатьТис 50, я хотіла просто позичити всю суму щоб все закрити, і віддавати просто людині
На іхню писанину не звертайте увагу....а от що будуть телефонувати рідні то можуть.......іхні листи в топку.....смс теж фігня.....Кажіть рідні і не тягніть.....Ось що мені сьогодні прислав кредит ап
Они ещё много всякого бреда будут Вам слать, мне они даже стишки присылали, не стоит всему верить, что они пишут.Ось що мені сьогодні прислав кредит ап
Я як прочитала, мене аж перетрясло всю.. не знаю чому, може це в моїй голові, але боюсь це все сильно, я взагалі завжди боялась кредитів, і сама ж влізла
я не дружу с мфо уже почти 1,6 года . количество у меня их 25 шт . И ниче ,жива здорова . По началу было страшно ,а сейчас уже пофигЯ як прочитала, мене аж перетрясло всю.. не знаю чому, може це в моїй голові, але боюсь це все сильно, я взагалі завжди боялась кредитів, і сама ж влізла
Я так надомовлялась, що з тіла 4000 проплатила 18000!, останній внесок був одним платежем 8500 грн( а намалювали 10500).І я тоді тішилась, що мені знижку зробили))І головне-через пів року, кредит мій був не зовсім закритий.В УБКІ висіло ще кілька десятків гривень і статус пролонговано.Ще й списували з картки потімА домовитись з кредит Ап не вийде??
Начиталасьтфорума, і чомусь ще страшніше стає?Я так надомовлялась, що з тіла 4000 проплатила 18000!, останній внесок був одним платежем 8500 грн( а намалювали 10500).І я тоді тішилась, що мені знижку зробили))І головне-через пів року, кредит мій був не зовсім закритий.В УБКІ висіло ще кілька десятків гривень і статус пролонговано.Ще й списували з картки потім
Хм..С чего бы это?Начиталасьтфорума, і чомусь ще страшніше стає?
Перестаньте, не накручивайте себя!Начиталасьтфорума, і чомусь ще страшніше стає?
Человек видит то, что хочет видеть.Хм..С чего бы это?
А теперь давайте разберём по полочкам , конкретно, чего вы испугались? Ну кроме суржика и тупости в смс .Я як прочитала, мене аж перетрясло всю.. не знаю чому, може це в моїй голові, але боюсь це все сильно, я взагалі завжди боялась кредитів, і сама ж влізла
Ревард в женской ипостасиХм..С чего бы это?
Просто , боюсь як будуть дзвонити рідним, а не розповіла досі, бо родич також набрався кредитів, і дзвонили до батьків , і я чула їх думку по це все, і замовкалаХм..С чего бы это?
У меня манивео тело больше 15к, говорят они сначала обзвон родни делают, потом когда продают талиону те начинают телефонный терроризм по адресу прописки, однако на этом их полномочия ВСЕ, максимум самые отбитые шараги могут кривой фотоколлаж сделать, и разослать близким родственникам в вайбер, поэтому советую почистить все соц.сети и закрыть аккаунты, а так, деваться некуда, все тут либо ждут звонков, либо уже забили на них, так как понимаю что это их максимум) У меня наоборот, даже некий энтузиазм появился, рамситься с этими сараями?Кредит Ап, Манівео (але вони згодні за 11 закрити все повністю, і списати відсотки) бистро займ, інші ще не на прострочці
Да все щараги что-то подобное пишут. Не обращайте внимания. Постоянно что-то будут писать то одни, то другие.Ось що мені сьогодні прислав кредит ап
Лучше сами скажите,ну не убьют же..Вам станет легче, поверьте.Родных надо предупредить.Со временем они поймут и приймут всё как есть.Просто , боюсь як будуть дзвонити рідним, а не розповіла досі, бо родич також набрався кредитів, і дзвонили до батьків , і я чула їх думку по це все, і замовкала
Як я вас розумію....+-сума така сама?Не треба в людей позичати...я напозичала....в мене на сьогодні борг 180 тисяч....людям...банки....мфо....50 тис це не велика сума..Поступово за тіло закриєте якщо буде бажання.....