Дуже переживаю, як з ними домовитися?

• Автор теми Автор теми Ольгамал
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 3K
Ось що мені сьогодні прислав кредит ап

Вкладення

• Screenshot_20210611_131948.webp
    Screenshot_20210611_131948.webp
    69 Кб · Перегляди: 62
Ось що мені сьогодні прислав кредит ап
На іхню писанину не звертайте увагу....а от що будуть телефонувати рідні то можуть.......іхні листи в топку.....смс теж фігня.....Кажіть рідні і не тягніть.....

momtwins,

абсолютно ничего страшного в этом послании нет
Я як прочитала, мене аж перетрясло всю.. не знаю чому, може це в моїй голові, але боюсь це все сильно, я взагалі завжди боялась кредитів, і сама ж влізла

Я як прочитала, мене аж перетрясло всю.. не знаю чому, може це в моїй голові, але боюсь це все сильно, я взагалі завжди боялась кредитів, і сама ж влізла
я не дружу с мфо уже почти 1,6 года . количество у меня их 25 шт . И ниче ,жива здорова . По началу было страшно ,а сейчас уже пофиг

Заблокуйте картики. Мені свого часу Кредит АП тупо списав всі кошти, що були на картці...

Не надо так бояться.обычно те кто пугают что будут звонить не звонят,а кто звонит те не предупреждают.поверьте что лучше самой рассказать и вам станет легче.

А домовитись з кредит Ап не вийде??
Я так надомовлялась, що з тіла 4000 проплатила 18000!, останній внесок був одним платежем 8500 грн( а намалювали 10500).І я тоді тішилась, що мені знижку зробили))І головне-через пів року, кредит мій був не зовсім закритий.В УБКІ висіло ще кілька десятків гривень і статус пролонговано.Ще й списували з картки потім

Я так надомовлялась, що з тіла 4000 проплатила 18000!, останній внесок був одним платежем 8500 грн( а намалювали 10500).І я тоді тішилась, що мені знижку зробили))І головне-через пів року, кредит мій був не зовсім закритий.В УБКІ висіло ще кілька десятків гривень і статус пролонговано.Ще й списували з картки потім
Начиталасьтфорума, і чомусь ще страшніше стає?

Начиталасьтфорума, і чомусь ще страшніше стає?
Перестаньте, не накручивайте себя!
У меня их 28шт и Кредит Ап тоже есть, уже больше двух лет просрочек прошло, ничего не случилось, никто не приезжал, квартиру не забрали, жива, здорова.
Хм..С чего бы это?
Человек видит то, что хочет видеть.

А теперь давайте разберём по полочкам , конкретно, чего вы испугались? Ну кроме суржика и тупости в смс .

Кредит Ап, Манівео (але вони згодні за 11 закрити все повністю, і списати відсотки) бистро займ, інші ще не на прострочці
У меня манивео тело больше 15к, говорят они сначала обзвон родни делают, потом когда продают талиону те начинают телефонный терроризм по адресу прописки, однако на этом их полномочия ВСЕ, максимум самые отбитые шараги могут кривой фотоколлаж сделать, и разослать близким родственникам в вайбер, поэтому советую почистить все соц.сети и закрыть аккаунты, а так, деваться некуда, все тут либо ждут звонков, либо уже забили на них, так как понимаю что это их максимум) У меня наоборот, даже некий энтузиазм появился, рамситься с этими сараями?

Просто , боюсь як будуть дзвонити рідним, а не розповіла досі, бо родич також набрався кредитів, і дзвонили до батьків , і я чула їх думку по це все, і замовкала
Лучше сами скажите,ну не убьют же..Вам станет легче, поверьте.Родных надо предупредить.Со временем они поймут и приймут всё как есть.

Не треба в людей позичати...я напозичала....в мене на сьогодні борг 180 тисяч....людям...банки....мфо....50 тис це не велика сума..Поступово за тіло закриєте якщо буде бажання.....
Як я вас розумію....+-сума така сама?

Назад
Угорі