Дурдом! Кто такие эти инвест финанс?

• Автор теми Автор теми awad
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Сьогодні дзвінків ну дуже багато!
Я також от прямо відчуваю,що в мене також будуть випливати займи,які я не брала!Одним словом,дурдом!Щось таке твориться(
так закажите в привате статус контроль за 45 грн в месяц и все будете контролировать.

так закажите в привате статус контроль за 45 грн в месяц и все будете контролировать.
В мене є статус контроль.
Єдина надія на те,що в мене тих кредитів багато і вже ніхто і нігде не зможе оформити на мене кредит.

Orusia89, это была прошлая весна, когда я вышла на просрочку. Я им много выплатила поэтому меня практически не трогали,звонил А. Мельник всем известный моей свекрови, но она его послала на х... Потом осенью пару раз он меня набрал, предлагал реструктуризацию, я отказалась. В конечном итоге продали КК

Orusia89, это была прошлая весна, когда я вышла на просрочку. Я им много выплатила поэтому меня практически не трогали,звонил А. Мельник всем известный моей свекрови, но она его послала на х... Потом осенью пару раз он меня набрал, предлагал реструктуризацию, я отказалась. В конечном итоге продали КК
Я перший брала 3 виплатила а другий на 8 і не можу платити я не знаю що буде но мені вже страшно

Класс, а я то думаю, кто это мне по вечерам на вайбер наяривает а это Мельник, наверное спокойной ночи мне хочет пожелать

Alinok3003, Мельник, Громов один и тот же. Вы морозитесь?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі