Думаю это будет конец для МФО ?

• Автор теми Автор теми Selena_07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 509
  • Перегляди Перегляди 12K

Selena_07

Форумчанин
Дописи
278
Реакції
210
Бали
5125
Selena_07 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не долго осталось МФОшникам, а все их угрозы по пеню и штрафы блеф.

Вкладення

• Screenshot_20200504-222140_Chrome.webp
    Screenshot_20200504-222140_Chrome.webp
    136.7 Кб · Перегляди: 875
Ну ярым должникам это уже не поможет , а вообще я не в курсе разве они в данный момент не накладывают пеню и штраф ?

так але ще друге читання,я себе давно вже звільнив від всіх прострочок як і більшість на нашому форумі,

вони там приймають для законослухняних громадян,я себе таким не рахую бо мфо теж з законами нерахуеться,так що форумчанін для мфо вовк чи навпаки))

Останнє редагування:

Вкладення

• 200.webp
    200.webp
    51.8 Кб · Перегляди: 780
Останнє редагування:
Не долго осталось МФОшникам, а все их угрозы по пеню и штрафы блеф.
Пока "законопослушные граждане" будут платить изо всех сил этим шарагам, отдавать последние копейки, они никогда не закроются...

Такий. Заголовок гучний. Я аж зрадів. А тут тільки до липня. Мені це не грозить уже нарахували кругом і по максимуму. Так що цей закон і попередній для мене боком. І думаю таких як я багато.... Ну а для тих хто ще хоче платити цім вилупкам є змога подкопити дінжат.

Такий. Заголовок гучний. Я аж зрадів. А тут тільки до липня. Мені це не грозить уже нарахували кругом і по максимуму. Так що цей закон і попередній для мене боком. І думаю таких як я багато.... Ну а для тих хто ще хоче платити цім вилупкам є змога подкопити дінжат.
От і живуть шараги за рахунок тих,що платять,платять...Може вже достатньо годувати трутнів ?
Наивные.Не будет им конец.
Никогда не говорите"Никогда"

Я гадаю,що деяким буде кінець після прийняття закону №3297,там навіть всі відсотки хочуть відмінити,якщо все швидко пройде,то навіть можна протягнути до прийняття рішення про Регулятора НБУ,а не Найком буде.

Назад
Угорі