Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я не дружина,но мене питали,чи є військові,я посилала форму 5,і мені списали відсотки, закрила за тіло,не пам'ятаю хто. А в сенс банку сказали,що дружинам мобілізованих списують відсотки з дня мобілізації чоловіка,
Доброго всім вечора. Підкажіть будь ласка, я дружина військовослужбовця але чоловік не учасник бойових дій, він пограничник. Скільки по закону можуть списати МФО відсотків? Якусь частину ( з моменту мобілізації), чи повністю?
Я не дружина,но мене питали,чи є військові,я посилала форму 5,і мені списали відсотки, закрила за тіло,не пам'ятаю хто. А в сенс банку сказали,що дружинам мобілізованих списують відсотки з дня мобілізації чоловіка,
Мені теж цікаво чи є сенс брати форму 5 чоловік добровольцем пішов. Кредит брала я 2023, на початку року, одружені ми з 2024 року. Чула що списують проценти, чи діє це з ЄАПБ? Хто знає.
Як військовий скажу, це реально те що спасає від мфо. просять копію квитка, форму 5, витяг з частини про посаду і тд. Але реально списують і більше не нараховують.
Доброго дня.Можливо підскажете
.МФО просять витяг з наказу про призначення з дати мобілізації з 2022р.щоб списати відсотки?як дружині військового,він за цей час змінив три частини.Мені потрібно брати наказ з кожної частини? Цеж проблематично
Завантажуй застосунок АНТИКОЛЕКТОР 2.0 з усіма корисними функціями!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.