Друге виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Gerda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K

Gerda

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
45
Бали
2625
Gerda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Перше виконавче провадження відкрито 18 травня, виконавець сказав що буде відрахування 20 відсотків від зарплати,та ще не приходила постанова про відрахування, через який час вона приходить? Сьогодні відкрито друге провадження (онлайн фінанс),з виконавцем ще не звязувалася,якщо цього разу заблокують рахунки то через який час після відкриття вп?Наперед дякую за відповіді.

Перше виконавче провадження відкрито 18 травня, виконавець сказав що буде відрахування 20 відсотків від зарплати,та ще не приходила постанова про відрахування, через який час вона приходить? Сьогодні відкрито друге провадження (онлайн фінанс),з виконавцем ще не звязувалася,якщо цього разу заблокують рахунки то через який час після відкриття вп?Наперед дякую за відповіді.
Можуть і не блокувати. В мене з 7 ВП блокував тільки 1, но арешт зняв з ЗП рахунку

У вас всі шість відраховували 20 відсотків від зарплати?
50% максимально, більше не мають права. Нічого поборемо і вернемо :)
А вам рекомендую визнавати виконавчий напис таким який не підлягає виконанню

50% максимально, більше не мають права. Нічого поборемо і вернемо :)
А вам рекомендую визнавати виконавчий напис таким який не підлягає виконанню
А через який час після відкриття вп приходить постанова про відрахування 20 відсотків від зарплати?в мене вп відкрито ще 18 травня,ще постанова не прийшла

А через який час після відкриття вп приходить постанова про відрахування 20 відсотків від зарплати?в мене вп відкрито ще 18 травня,ще постанова не прийшла
У меня по первому ИП пришло через неделю на прошлую работу.По второму так и нет.Исполнители разные.Тут действительно от исполнителя зависит.

Gerda, мені здається, що залежить від виконавця. У мене 3 вп. Два в одного і того ж виконавця ( приватний), один - державний. Так державний наклав арешт на майно, рахунки, щоправда із заявою зняв із усіх рахунків арешт. Приватний не накладав арешт на рахунки, на роботу прийшло десь через місяць- півтора.

Назад
Угорі