Друг сина набрав на нього кредитів, використовуючи його банківську картку

• Автор теми Автор теми Роман9999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K
Єдине, що вони можуть зробити - це або намагатися стягнути кошти з картки - це вирішується заміною карти.
Або телефонувати задля того, щоб переказати боржнику, що він гроші винен. Та погрожувати.
До речі факт - деякі МФО дзвонять навіть родичам контактних осіб - наприклад Швидковоші, і вимагають у них, погрожуючи.

Але це як варіант.
Інший варіант - верзе казна-що, щоб не прилетіло від батьків)

Пока что забейте. Война в государстве. Но деньги копите, чтоб вдруг что на суды было

Доброго дня підкажіть будь ласка знаючі люди виникла така ситуация в мене житі -мій син рік тому дав звоєму другові банківську карту сказав йому код -той без дозволу сина понаберав мікрокредитів і годував його що відась так і не відав син боявся сказати бо цей друг так званий обіцяв що відась гроші так і не відав переховується .Син -мені тепер сказав коли до нього почали дзвонити колектори сума дорогу 60000 тис гривень підкажіть як правильно поступити в цій ситуації дякую.
Сын спустил деньги на лудоманию, и врёт. Это мое мнение.
Доброго дня підкажіть будь ласка знаючі люди виникла така ситуация в мене житі -мій син рік тому дав звоєму другові банківську карту сказав йому код -той без дозволу сина понаберав мікрокредитів і годував його що відась так і не відав син боявся сказати бо цей друг так званий обіцяв що відась гроші так і не відав переховується .Син -мені тепер сказав коли до нього почали дзвонити колектори сума дорогу 60000 тис гривень підкажіть як правильно поступити в цій ситуації дякую.
Друг бы не смог оформить это все.
А сын пусть сам идёт и работает, и закрывает. Не надо ему помогать.

Останнє редагування:
По-перше, вашому сину дууууже повезло що ви є на форумі. Отже, сядьте і поговоріть на що пішли гроші- лудоманія, просто хотілось шиканути або не було грошей і не хотів до вас звертатись і ще стопяццот варіантів.

Головне- не платіть за нього навіть копійну, бо може піти по 2 колу.
Удачі!

Назад
Угорі