Дропшипінг. Провірені поставщики товарів

• Автор теми Автор теми Вікусік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K

Вікусік

✩ Premium ✩
Дописи
62
Реакції
69
Бали
2590
Вікусік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Бачу що багато тем з приводу віддаленої роботи. Але у мене є питання, хочу спробувати працювати по системі дропшипінгу, можливо хтось знає провірених поставщиків товарів, з якими можна співпрацювати?

Смотря, какая группа товаров.
Надо с этого начать. А дальше, на том же олх, найти продавцов, немного задвинуть им по ушам и модно работать. Главное ещё и скидку выбить с них.

Всім привіт. Бачу що багато тем з приводу віддаленої роботи. Але у мене є питання, хочу спробувати працювати по системі дропшипінгу, можливо хтось знає провірених поставщиків товарів, з якими можна співпрацювати?
Сча дела не очень в этой сфере

Сча дела не очень в этой сфере
А в чому справи норм, не знаєте? Тому що потрібно знайти якийсь підробіток але онлайн, тому що на постійну роботу поки що піти не можу. P. S. Мені не так важливо мати великий заробіток" але від великого не відмовлюсь??", як просто мати якусь справу, тому що скучно без роботи.

А в чому справи норм, не знаєте? Тому що потрібно знайти якийсь підробіток але онлайн, тому що на постійну роботу поки що піти не можу. P. S. Мені не так важливо мати великий заробіток" але від великого не відмовлюсь??", як просто мати якусь справу, тому що скучно без роботи.
Все залежить від ваших навиків

Незнаю где норм. Что касается дропшопинга, то надо терпение и немного начнёте зарабатывать не сразу

Вікусік, определитесь с группой товаров для начала. Изучите рынок, с которым хотите работать. Спрос и все дела. А потом модно будет что-то и предложить по теме

Вікусік, определитесь с группой товаров для начала. Изучите рынок, с которым хотите работать. Спрос и все дела. А потом модно будет что-то и предложить по теме
Оффтоп
И обязательно посоветуйтесь с мужем, если он есть ... бо 3ае6ало - оно такое )))

Коль, ты сам занимался или просто попи3деть?
Моя тоже занимаеться, поэтому и говорю. Дак причем тут НП? Дропшопер это посредник, а если ты там товар бегаешь на НП отправлять, то это уже другое, так что попи3деть не получится!)

Моя тоже занимаеться, поэтому и говорю. Дак причем тут НП? Дропшопер это посредник, а если ты там товар бегаешь на НП отправлять, то это уже другое, так что попи3деть не получится!)
То просто мабуть розтовка, збирається збір на товар, а потім розсилається по клієнтам.

Назад
Угорі