ДПС відмовила у зміні індифікаційного коду

ОльгаАдлер

✩ Premium ✩
Дописи
1261
Реакції
555
Бали
3855
ОльгаАдлер не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Виникла невеличка з проблема, так що треба підказка. Справа наступна, наразі тимчасово без прописки, змінила прізвище, паспорт змінила, а ось у зміні індифікаційного коду мені відмовили, бо немаю прописки. Але проблема в тому, що щоб прописатися треба код. Знайшла інфо в інтернеті, що мені взагалі не мали права відмовляти, й мали прийняти заяву без коду. Так що, як вірно поступити?

Останнє редагування:
Виникла невеличка з проблема, так що треба підказка. Справа наступна, наразі тимчасово без прописки, змінила прізвище, паспорт змінила, а ось у зміні індифікаційного коду мені відмовили. Але проблема в тому, що щоб прописатися треба код. Знайшла інфо в інтернеті, що мені взагалі не мали права відмовляти, й мали прийняти заяву без коду. Так що, як вірно поступити?
РНОКПП НЕ змінюється до кінця життя. Це як свого роду пожиттєве електронне тавро/ідентифікатор. Вам зобов"язані у разі втрати у податковій видати інший папірець де № буде ідентичним тому,що Вам "присвоїли" свого часу. Відмовити в цьому Вам не мають права. Простіше звернутися до податкової, а не грати в гру мають право/не мають право. В нашій країні зараз кожен...навіть дрібний посадовець як мінімум тягне на к.ю.н.

РНОКПП НЕ змінюється до кінця життя. Це як свого роду пожиттєве електронне тавро/ідентифікатор. Вам зобов"язані у разі втрати у податковій видати інший папірець де № буде ідентичним тому,що Вам "присвоїли" свого часу. Відмовити в цьому Вам не мають права. Простіше звернутися до податкової, а не грати в гру мають право/не мають право. В нашій країні зараз кожен...навіть дрібний посадовець як мінімум тягне на к.ю.н.
З цим все зрозуміло, але через зміну прізвища я потрапила до такої юридичної колізії - не можу отримати код, бо не маю прописки та не можу прописатися, бо немаю коду

З цим все зрозуміло, але через зміну прізвища я потрапила до такої юридичної колізії - не можу отримати код, бо не маю прописки та не можу прописатися, бо немаю коду
У видачі "коду" відмовити податківці не можуть. Звертайтеся письмово і вимагайте письмову відмову....якщо на це пішла справа. Спробуйте попасти на прийом до нач. установи.

У видачі "коду" відмовити податківці не можуть. Звертайтеся письмово і вимагайте письмову відмову....якщо на це пішла справа. Спробуйте попасти на прийом до нач. установи.
Дякую, з понеділка буду штурмувати їх, ось думаю подзвонити ще на їх гарячу лінію, як думаєте, буде сенс ?

Дякую, з понеділка буду штурмувати їх, ось думаю подзвонити ще на їх гарячу лінію, як думаєте, буде сенс ?
Чому й ні? Але Дзвінки до майбутньої справи/скарги до вищої інстанції не "підшиєш".

А яка це область,якщо не секрет?

Чому й ні? Але Дзвінки до майбутньої справи/скарги до вищої інстанції не "підшиєш".

А яка це область,якщо не секрет?
Полтавська) дізналася, що можно якось самостійно через їх власний кабінет зробити, завтра буду пробувати, бо це якась дурка🤣

Назад
Угорі