Довольно интересный способ избавления от МФО

• Автор теми Автор теми Маришуня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 3K
Откуда инфа где судья нормальная тьотка и не нормальная....???

Из личного опыта. Кто знает мою историю, тот знает, что мне судьи попадались и адекватные и неадекватные и такие, что про них весь город знает, с какой руки они едят. мой суд по коррупции наверно на всю страну самый первый.
Які саме банки у Вас залишилися?

Ви по такі ймовірно і не чули. Київська Русь і ВБР (банк сина яника)

Из личного опыта. Кто знает мою историю, тот знает, что мне судьи попадались и адекватные и неадекватные и такие, что про них весь город знает, с какой руки они едят. мой суд по коррупции наверно на всю страну самый первый.

Чого ж не чула, чула, маю також два ліквідованих!

Не чула

Чого ж не чула, чула, маю також два ліквідованих!

як Ви з ними боретеся? Мене цікавить, бо я від вбр навіть документацію вибивала рік з юристом. Зараз взагалі невідомо хто їх правонаступник і де він є , банк тричі (після суду!!!!) перепродує мій борг різним конторам. які звісно не отримують нічого, бо вже йде судове виконання. але як таке може бути? якщо він ліквідований раніше?

як Ви з ними боретеся? Мене цікавить, бо я від вбр навіть документацію вибивала рік з юристом. Зараз взагалі невідомо хто їх правонаступник і де він є , банк тричі (після суду!!!!) перепродує мій борг різним конторам. які звісно не отримують нічого, бо вже йде судове виконання. але як таке може бути? якщо він ліквідований раніше?
Ну в принципі ніяк, чекаю коли до суду подадуть! Продані перепродані!

Йде виконавче, банк фактично вже своє тіло і процент отримав, але решта суми (яку непритомна суддя нарахувала, відхиливши протест про неймовірні штрафи, саме через помилку банку), лежить на депозиті виконавчої. мені заступник начальника виконавчої в очі каже, що ці гроші реально повернути, але як?

Йде виконавче, банк фактично вже своє тіло і процент отримав, але решта суми (яку непритомна суддя нарахувала, відхиливши протест про неймовірні штрафи, саме через помилку банку), лежить на депозиті виконавчої. мені заступник начальника виконавчої в очі каже, що ці гроші реально повернути, але як?
То в нього й запитайте!

я це бачила в реалі. описала коротко, хто зрозумів, той зрозумів. давайте тут ще щахраям покроково позписувати, на чому людей можна розводити (бо це реально одиниці можуть зробити), мало тих ао захист? вони і розплодилися через те, що вивалювали на форум все що треба і не треба
даже если предположить реалистичность схемы, это даже не развод, и пахнет хуже чем сами мфо) то есть выходит вы предлагаете кому то подумать над тем чтоб вернуть деньги мфо за счёт человека которому и так в жизни несладко) сложно понять логику, типа ему уже всё равно хуже не будет?) и это даже не развод, в случае развода вы бы забрали эти деньги себе, так испоганить карму чтобы отдать мфо уже клиникой попахивает) вот ограбить мфо или банк чтобы помочь инвалиду уже было бы достойно уважения)

То в нього й запитайте!

Ну питала, але шо він мені скаже. подавайте на перегляд. ось подаємо час від часу, наразі лежить у верховному, і руху по ньому немає ніякого
даже если предположить реалистичность схемы, это даже не развод, и пахнет хуже чем сами мфо) то есть выходит вы предлагаете кому то подумать над тем чтоб вернуть деньги мфо за счёт человека которому и так в жизни несладко) сложно понять логику, типа ему уже всё равно хуже не будет?) и это даже не развод, в случае развода вы бы забрали эти деньги себе, так испоганить карму чтобы отдать мфо уже клиникой попахивает) вот ограбить мфо или банк чтобы помочь инвалиду уже было бы достойно уважения)

Господи, да опять 25. Там люди фиктивно себе оформляют группу. Они побогаче нас с Вами будут. Это вообще не из той оперы.
Михайлівський і Траст!

Найгірше те, що оці гроші, як ото муляж в пластику, бачу, а взяти не можу. Я вже стільки років з ними борюся, довга епопея. а у Вас що досі суду не було? мої скоти зразу побігли

Господи, да опять 25. Там люди фиктивно себе оформляют группу. Они побогаче нас с Вами будут. Это вообще не из той оперы.
ещё хуже, по сути это уже паутина в которой можно разобраться и подписать на реальную статью о мошенничестве и себя и левого человека....и всё это ради того чтобы выбросить деньги туда куда этого можно не делать и при этом риск последствий намного меньше. Хрен знает, как по мне это из серии придумаю себе проблем. С кредитами всё решается намного проще и эффективнее и главное без всяких рисков попасть под какую либо статью.

ещё хуже, по сути это уже паутина в которой можно разобраться и подписать на реальную статью о мошенничестве и себя и левого человека....и всё это ради того чтобы выбросить деньги туда куда этого можно не делать и при этом риск последствий намного меньше. хр*н знает, как по мне это из серии придумаю себе проблем. С кредитами всё решается намного проще и эффективнее и главное без всяких рисков попасть под какую либо статью.

Это как один из вариантов, который вот использовался, я не предлагаю его массово воплощать в жизнь, во первых это нереально, и не всем доступно. Но это лишнее доказательство того, что наши люди таки умеют найти выход даже если тебя сьели. Я этой темой интересовалась не столько в плане мфо, сколько, чтобы решить хотя бы одно исполнительное, это тяжко 40%. но под мои суммы это просто невозможно

Ну питала, але шо він мені скаже. подавайте на перегляд. ось подаємо час від часу, наразі лежить у верховному, і руху по ньому немає ніякого

Найгірше те, що оці гроші, як ото муляж в пластику, бачу, а взяти не можу. Я вже стільки років з ними борюся, довга епопея. а у Вас що досі суду не було? мої скоти зразу побігли
А з ким суд? По Михайлівькому самі не можуть правонаступників визначити, по Трасту, Фонд гарантування вкладів требував, тепер ККапітал!

А з ким суд? По Михайлівькому самі не можуть правонаступників визначити, по Трасту, Фонд гарантування вкладів требував, тепер ККапітал!

То рахуйте Вам пощастило. Бо в мене все фактично сталося миттєво, я не мала жодної уяви, що робити, стратегії , форумів не читала і ще здибала дебільну юристку, яка провалила перше засідання, потім інший юрист знайшов нюанси, подав на перегляд, щось врахували, щось ні, короче я була повний нуль в тому, і як заразу уже розумію, мене просто водили по колу.

....во первых это нереально, и не всем доступно....
ну это вообще интересно, зачем советовать, даже как вариант, то что сами же называете нереальным) если тебя съели - выход искать поздно. Люди должны учиться не дать себя съесть)

То рахуйте Вам пощастило. Бо в мене все фактично сталося миттєво, я не мала жодної уяви, що робити, стратегії , форумів не читала і ще здибала дебільну юристку, яка провалила перше засідання, потім інший юрист знайшов нюанси, подав на перегляд, щось врахували, щось ні, короче я була повний нуль в тому, і як заразу уже розумію, мене просто водили по колу.
Ну дивіться по Михайлівькому 4 роки! По Трасту три! Стратегії не мала, форуму не бачила! З юристами не спілкувалася!

ну это вообще интересно, зачем советовать, даже как вариант, то что сами же называете нереальным) если тебя съели - выход искать поздно. Люди должны учиться не дать себя съесть)

А Вы никогда не думали, что для одного реально, для другого нереально? я вот уже почитала форум и понимаю, насколько разные у людей стратегии даже в судах. например, в моём шевченковском это не прокатило бы никогда, то что у других получается легко и вроде бы просто
Ну дивіться по Михайлівькому 4 роки! По Трасту три! Стратегії не мала, форуму не бачила! З юристами не спілкувалася!

ВБР здох в 2014 році, але в агонії масово подавав до суду, люди були не готові. По друге, саме через те, що в банку були карусєлі, люди платили по кілька місяців на не ті рахунки і ніхто їм нічого не казав. бо там з яником розбиралися.

Отож дивіться на пластик...

Отож дивіться на пластик...

Дякую за пораду, вже надивилася. Я форум читаю не задля того, щоб з мене глузували, або з когось поглумитися, а як люди виходять з ситуації, але тут судяться с банками одиниці, і все одно, добре , бо знайшла кілька таких самих, хоч обмінюємося досвідом. Бо інакше взагалі в нас патові ситуації, і по часі і по сумам

Назад
Угорі