Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да! Если не нравится то в суд!Поможіть розібратись, то виходить що я маю платити так як вони хочуть?

а вони не подали що я вже на довіру трохи платилаДа! Если не нравится то в суд!
За звонки нбу не разбирается,пишите говорят уполномоченному по правам человека))
Это при том что довиры они говорят на сегодня нет в реестре финансовых установ
Короче им на нас нас@ать![]()
а тепер вони називаються діджі фінансTetiana, выходит что доверие и гарантия никто. и ничего Вы не должны
але наярюють всім підрядTetiana, выходит что доверие и гарантия никто. и ничего Вы не должны
я би закрила їх, но не за таку суму як вони хочутьКак по мне, хорошие новости от НБУ. ДЖ Финанс тоже ждет такая же участь!
Прологаціями МФОшці 2-3 тіла уже оплатили виходить?...але наярюють всім підряд
я би закрила їх, но не за таку суму як вони хочуть
як з ними боротись? що може на них вплинути?Прологаціями МФОшці 2-3 тіла уже оплатили виходить?...
Ну-ну ... платіть ще "калам" без ліцензії 2 тіла... ось через таких як Ви МФО, факторингові компанії і їхні методи терору процвітають і поширюються.
А НБУ (про що я на форумі у всіх темах пишу) не допомогає взагалі, навпаки це звернення може бути проти вас!
НБУ це пуста трата часу.
А що може вплинути на "телефонних шахраїв"?як з ними боротись? що може на них вплинути?
та до мене нехай дзвонять, мені не шкода їх блоканути, а саме гірше що дзвонять по людях в селі, а ті їм вірятьА що може вплинути на "телефонних шахраїв"?
У них немає ліцензії, немає нормального договору переуступки.
Давайте я вам наберу і скажу, що ви винні мені замість Довіри? Що будете робити?
Повний ігнор, говорити з ними безтолку, так як і домовлятися.
Може колись запропонують тіло оплатити або півтіла, але оплата на свій ризик, так як можуть потім через віроку позвонити і сказати що ще винні.
Отправляйте к участковому. Пускай ему мозги парят.та до мене нехай дзвонять, мені не шкода їх блоканути, а саме гірше що дзвонять по людях в селі, а ті їм вірять
завтра ще раз напишу)))Отправляйте к участковому. Пускай ему мозги парят.
Я бы повторно написал но уже на довиру.
Мол требуют непонятно что и говорят о факторинге, хотя ж лицензии не имеют. Им отправят запросик.
Односельчан можно смело отправлять к уполномоченному.