МореСпокойствия
Форумчанин
- Дописи
- 95
- Реакції
- 62
- Бали
- 5090
МореСпокойствия не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А сколько стоит сейчас?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А сколько стоит сейчас?
Судовий збір 420+840А сколько стоит сейчас?
Спасибо, думал гораздо больше. Как часто эти надписи могут, так скажем, быть?Судовий збір 420+840
Це, не враховуючи роботу адвоката.Спасибо, думал гораздо больше. Как часто эти надписи могут, так скажем, быть?
Ясно, адвокат тысяч 5-10 наверное...Це, не враховуючи роботу адвоката.
В мене на даний момент ---4..всі у суді.
Чекають свого часу))))
Кожен індивідуально бере.Ясно, адвокат тысяч 5-10 наверное...
Спасибо огромное, буду хоть понимать. А если забить, анонимная карта, нет имущества, официальной работы? Какое развитие событий в таком случае?Кожен індивідуально бере.
Але від 2,500-5000
За одне мфо
Як це анонімна картка??Спасибо огромное, буду хоть понимать. А если забить, анонимная карта, нет имущества, официальной работы? Какое развитие событий в таком случае?
Uplata visa insha, загуглите мне здесь посоветовали. При ИНН её заблокировать не могут, она не к ФИО привязана а к любой симке.Як це анонімна картка??
Якщо немає доходу + немає майна через деякий час відстануть.але все в житті може змінитися...
Тому ,це вибір кожного боротися чи забити
Дякую ,поцікавлюся)))Uplata visa insha, загуглите мне здесь посоветовали. При ИНН её заблокировать не могут, она не к ФИО привязана а к любой симке.
Дякую ,поцікавлюся)))
Дуже вдячна)))Uplata
uplata.ua
А в мене Дорошкевич приват пенсійний заблокувалаПоки що, ні...
Доб
Доброго дня вам!
Скажіть будь ласка, скільки коштує зняти НП? Готуюсь. Напишіть будь ласка в приватні повідомлення. Дякую!
А хто знак для чорнобильців 2 категорії судовий збір нібито безкоштовно?А в мене Дорошкевич приват пенсійний заблокувала
Зверталась у телефонному режимі до адвоката, каже краще заплатити чим судитись буде не дешевше 2 МФО по 8 та ще й виконавцю приватному 2Кожен індивідуально бере.
Але від 2,500-5000
За одне мфо
Краще судитися ніж платити!!А в мене Дорошкевич приват пенсійний заблокувала
А хто знак для чорнобильців 2 категорії судовий збір нібито безкоштовно?
Зверталась у телефонному режимі до адвоката, каже краще заплатити чим судитись буде не дешевше 2 МФО по 8 та ще й виконавцю приватному 2
Буду судитись обовязково, щоб повернуть честь, гідність та ділову репутацію.Нюша 3, Потрібно судитися в першу чергу не заради вигоди,а заради майбутнього наших дітей!!!
Ви що не розумієте,якщо ми покірно будемо платити,бо це на думку деяких "вєлікіх" юристів вигідніше,то нас мільярдери будуть "доїти" вічно?Може вже досить покірно платити,а пора вже відстоювати свої права і відвойовувати для наших дітей право на світле майбутнє!