Так и делают))Скажите, пожалуйста, как они делают исполнительные надписи га онлайн кредитах. Они даже не знают кто подписывал. Я наверное дремучая
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так и делают))Скажите, пожалуйста, как они делают исполнительные надписи га онлайн кредитах. Они даже не знают кто подписывал. Я наверное дремучая
Доброго дня вам не заблокували рахунки?Поки що мені не заблокували.
Поки що, ні...Доброго дня вам не заблокували рахунки?
А то мне приват.пиислал что ваши счета арестованы.И теперь думаю или по Доввир.и гарант.или Дорошкевич проснулась
Спасибо,больше склоняюсь к Дорошкевич она может наложить,снять а потом снова наложить))Поки що, ні...
Мне тоже талион писал и ничего более... никакого суда... просто запугиваниеА мені прицшло від Таліон плюс,що готуються документи на отримання виконавчого напису нотаріуса для позасудового стягнення.Це та сама кониора?
Ховайтеся ? вони там самі не знають, що робить голова, а що ноги))) але в тих мфо і голови немає, сплошна Ж**ПА ?Дзвінок!!))) Довіра та гарантія (кредит плюс)пропонує -- тіло 7000)))
А те що справа в суді ,він(дзвонілка) навіть не знав))))
І моя відмова проплати в терміновому порядку дійде до керівництва))))))
Боюсь)))))
Теж подала в суд на Кредит+, чекаю результату)))
Тіло яке?Теж подала в суд на Кредит+, чекаю результату)))
7000, просять 18 ?Тіло яке?
В мене 7000, просять 11000)))7000, просять 18 ?
Что за несправедливость!!??? ??? Запросы у них разные))) наверное, потому что у Вас через «Довиру» а у меня сами лично! ?В мене 7000, просять 11000)))
Доброго дня вам!Ні краще Юляшечці для донечкі гроші скидати.
А з цими ,,даунами'' якось розберуся. Можливо адвокат акцію зробить ,,3-я справа у подарунок'')))))((((((
Це в кожного індивідуально.вле судовий збір 420 +840,--один)Доб
Доброго дня вам!
Скажіть будь ласка, скільки коштує зняти НП? Готуюсь. Напишіть будь ласка в приватні повідомлення. Дякую!
Дякую. Скажіть будь ласка. Картки блокують відразу як я появився в єдиному реєстрі боржників?Це в кожного індивідуально.вле судовий збір 420 +840,--один)
Мені не блокували....досі)Дякую. Скажіть будь ласка. Картки блокують відразу як я появився в єдиному реєстрі боржників?
Хм.. Цікаво, від чого це залежить. Я хвилююся, бо е картка ФОПу.. Я ж ніяк не зможу навіть копійки зібрати, якщо заблокують. Та і сплату налогів нікто не відміняв.Мені не блокували....досі)
От исполнителя зависит, у них разные методы взыскания и воздействияХм.. Цікаво, від чого це залежить. Я хвилююся, бо е картка ФОПу.. Я ж ніяк не зможу навіть копійки зібрати, якщо заблокують. Та і сплату налогів нікто не відміняв.
Я не ФОП))) тому не знаю чим допомогти. Тільки підтримкою!!))Хм.. Цікаво, від чого це залежить. Я хвилююся, бо е картка ФОПу.. Я ж ніяк не зможу навіть копійки зібрати, якщо заблокують. Та і сплату налогів нікто не відміняв.