Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Всім привіт,сьогодні прийшла смс що продали їм Форза уже після Артеміди!!Хто з ними мав справу?чи дістають оточення??як зараз ведуть себе під час Війни?
Всім привіт,сьогодні прийшла смс що продали їм Форза уже після Артеміди!!Хто з ними мав справу?чи дістають оточення??як зараз ведуть себе під час Війни?
Не в курсі, мені ніхто нічого не казав. Протермінування досить велике вже і вони давно не звертають уваги на такі дзвінки якщо вони мають місце.
А мені регулярно кожен день практично. Тому і написв що ентузіазма в них будь здоров)
Не в курсі, мені ніхто нічого не казав. Протермінування досить велике вже і вони давно не звертають уваги на такі дзвінки якщо вони мають місце.
А мені регулярно кожен день практично. Тому і написв що ентузіазма в них будь здоров)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.