Довідка з банку для виконавця

• Автор теми Автор теми Вовк-Війто
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K

Вовк-Війто

Форумчанин
Дописи
139
Реакції
74
Бали
3625
Вовк-Війто не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть який має бути документ з банку,де я отримую ЗП на карту,щоб надіслати приватному виконавцю з заявою про розблокування рахунку.

Дякую!

Підкажіть який має бути документ з банку,де я отримую ЗП на карту,щоб надіслати приватному виконавцю з заявою про розблокування рахунку.

Дякую!
В банку знають, яка це довідка)) мені, принаймі, в Ощадбанку дали таку, як треба.

Дякую!
Я формувала в приват24.Там ж опція-виписка по цільовим надходженням.Пройшло.Надіслала разом з заявою виконавцю

Дякую!
Зараз вже доїжджаю до банку,зараз буду з ними говорити.
Нема про що там з ними говорити.Так і кажете,що потрібна довідка для виконавця для розблокування рахунку.Чи Ви думаєте,що один такий неповторний клієнт банку?

Нема про що там з ними говорити.Так і кажете,що потрібна довідка для виконавця для розблокування рахунку.Чи Ви думаєте,що один такий неповторний клієнт банку?
А разблокируют по выписке и заявлению? Насколько это реально?

Насколько я знаю, то это другая справка. В моём случае она не подошла
Довідку навіть самі можете взяти ,в кабінеті приват 24,але мене попросили і також довідку про надходження на неї за пів року але вона уже береться із печаткою,коштує 100 грн
Довідку навіть самі можете взяти ,в кабінеті приват 24,але мене попросили і також довідку про надходження на неї за пів року але вона уже береться із печаткою,коштує 100 грн
І якщо ліві доходи будуть ,то може відмовити

Взагалі будьте уважні на зарплату нічого не кидайте зайвого

Дякую!
Но не факт что исполнитель снимет арест .... БЫвают вонючие или без настроения ...

А разблокируют по выписке и заявлению? Насколько это реально?
схоже на "По щучьему велению-по-моему хотению"!
схоже на "По щучьему велению-по-моему хотению"!
В принципі таку довідку вам не нададуть в принципі бо наш Верховний Суд вині рішення що (приблизно) доки зарплата не "впала" на картку -це ваші кошти-а після вже ні

В принципі таку довідку вам не нададуть в принципі бо наш Верховний Суд вині рішення що (приблизно) доки зарплата не "впала" на картку -це ваші кошти-а після вже ні
надеюсь 8 февраля это изменится

Назад
Угорі