досвід закриття за тіло кредиту з Сіті Фінанс

• Автор теми Автор теми Інна Невролог
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K
Зараз маю з ними справу, тіло кредиту 4500 грн
От думаю закрити але чи погодяться вони закрити за тіло, як думаєте?
Кредит з 21 року, за цей час ні з ким з кредиторів не виходив на зв'язок, ігнорив жостко
Но зараз буду платити Колект Центру за три кредити , бо вони вже в суд подали
І думаю вже б і остальні заплатив, но чи захочуть вони за тіло домовлятись?
Напишіть на пошту. В крайньому випадку хоч дізнаєтесь, що вони хочуть)

Напишите или позвоните им и узнаете, мне тело+небольшой% согластлись
У тебя Сити какую-то шарагу выкупили? Пропустил

У мене був кредит в райфу 30к, продали сітіфінанс через місяця 2-3 десь. Не знаю кому там вони що нараховують,я їх спочатку ігнорив, потім зателефонував сам- запропонували реструктуризацію на 12 міс рівними платежами. Чисто на тіло,до речі. Ніби адекватні умови, і спілкувались нормально, не погрожували і т.д...
А як вони цю реструктуризацію оформлюють?
Типу надають якийсь гарантійний лист терміном один рік чи як?

А як вони цю реструктуризацію оформлюють?
Типу надають якийсь гарантійний лист терміном один рік чи як?
У меня 5 договоров разбили на части (кредиты в банке, банк продал им мои договора).
Например, гарантийка по одному договору 2 оплаты раз в месяц пополам, остальное сказали тоже типо такого будет. 2 оплаты делаю, закрывают 1 договор, потом гарантийка по другому договору и следующие так же...... Твои 4500 за тело на год я хз разобьют ли, по 300 грн в мес? Скорей всего (если согласятся на тело) скажут оплатить тело 1м платежем. Потому что мне мозг 3 недели мурыжили, чтобы оплатил один крелит сначала полностью 1м платежем а это больше 30к, долго договаривались, пришлось прямым текстом послать их, денег нет такой суммы сразу, я что её "высру"... и несколько дней мороза... согласились 30к на 2 части, причем день оплаты выбрал я сам.... ну както так.... остальное по еще 4м догоаорам меньше получится тысяч по 6-7 в мес на год.
Тело толи 104 толи 114 не помню, с небольшим процентом.

Незнаю как у вас будет, но думаю тело или тело+ небольшой % одним платежем или на 2-3 части согласятся. Главное пишите когда есть деньги, а не просто узнать.

Останнє редагування:
У меня 5 договоров разбили на части (кредиты в банке, банк продал им мои договора).
Например, гарантийка по одному договору 2 оплаты раз в месяц пополам, остальное сказали тоже типо такого будет. 2 оплаты делаю, закрывают 1 договор, потом гарантийка по другому договору и следующие так же...... Твои 4500 за тело на год я хз разобьют ли, по 300 грн в мес? Скорей всего (если согласятся на тело) скажут оплатить тело 1м платежем. Потому что мне мозг 3 недели мурыжили, чтобы оплатил один крелит сначала полностью 1м платежем а это больше 30к, долго договаривались, пришлось прямым текстом послать их, денег нет такой суммы сразу, я что её "высру"... и несколько дней мороза... согласились 30к на 2 части, причем день оплаты выбрал я сам.... ну както так.... остальное по еще 4м догоаорам меньше получится тысяч по 6-7 в мес на год.

Незнаю как у вас будет, но думаю тело или тело+ небольшой % одним платежем или на 2-3 части согласятся. Главное пишите когда есть деньги, а не просто узнать.
Т

Ну я якраз би і хотів з ними домовитись за тіло одним платежем
І ще маю три кредити які викупили ЄАПБ
Там загальна сума всі трьох кредитів 6500 грн
Як думаєте з ними вдасться також за тіло домовитись?

Е е

Ну я якраз би і хотів з ними домовитись за тіло одним платежем
І ще маю три кредити які викупили ЄАПБ
Там загальна сума всі трьох кредитів 6500 грн
Як думаєте з ними вдасться також за тіло домовитись?
Я с еапб не связывался, у меня на всех сразу денег нет. Ну по отзывам на форуме упрямые, полтора - два тела обычно, но кто-то за тело писал что договорился.

Апну тему, может кто ещё про них что напишет.

Были у меня кредиты в райфе, платил года 2, но поскольку кредиты (их там несколько) на 4 и 6 лет, то на сегодняшний день там тела + - такие же как и были когда брал.

В итоге, 2года их кормил, отдал за это время где-то полтора-два тела, а тела кредита на месте...

В ноябре ушел в просрочку, т к залез в яму с мфо. Думал разгребу мфо и к лету буду что-то решать с банком. Может спишут % и т.д. ведь сколько им уже отдал... но они хитро@опые, продали недавно СитиФинанс, теперь ищу инфу по ним, тела большие, в сумме почти 100к.
В мене така сама ситуація, сьогодні прийшло сповіщення і ДІї вони в суд на мене подають , про сплату заьоргованості , тепер не знаю що робити

Сіті фінанс пропонують закрити борг за тіло кредиту.Навіть з розбиттям на частини,у кого був досвід

Вкладення

• Screenshot_2025-09-23-16-14-01-500_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2025-09-23-16-14-01-500_com.viber.voip.webp
    46.2 Кб · Перегляди: 43
  • Screenshot_2025-09-23-16-14-10-019_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2025-09-23-16-14-10-019_com.viber.voip.webp
    43.4 Кб · Перегляди: 41
Сіті фінанс пропонують закрити борг за тіло кредиту.Навіть з розбиттям на частини,у кого був досвід
Есть опыт, сейчас оплачиваю частями несколько договоров райфа, присылают гарантийку, каждый платёж присылаете им квитанцию, по закрытии справку о закрытии.

Всім доброго вечора, питання Світ Фінанс телефонують на роботу? Чи було в когось дзвінки на роботу у 2025 році?

Тоже хочу з ними вирішити питання, у них кредит каса, но за весь час ні разу не писали, то прийшлось самому писати, но щось довго відповідають

Взагалі цікаво, в кого який досвід з ними?
Були у них кредити від Райф і МФО. Звязалась та просила поділити на кілька платежів, погодили - закрила. З МФО за тіло і гарантійним листом закривала. Ніби адекватні

Були у них кредити від Райф і МФО. Звязалась та просила поділити на кілька платежів, погодили - закрила. З МФО за тіло і гарантійним листом закривала. Ніби адекватні
Я щось написав їм, то мовчать, мабуть краще буде набрати

Назад
Угорі