Досудове стягнення CreditUp

Ануш

Форумчанин
Дописи
190
Реакції
88
Бали
5125
Ануш не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ваша кредитна справа передана, мене звати Анна Вікторівна, досудовий відділ creditup.сom.ua! Борг 40031,00 грн. У звязку з відсутністю оплат протягом місяця за кредитом №965099 від 23.08.2019, компанія вимушена стягувати борг в судовову порядку та ініціювати відкриття кримінального провадження.Останній шанс закрити кредит повністю сплативши 10500,00 грн. сьогодні або частинами. Підпишемо гарантійний лист при потребі на оплату частинами.Ви приймаєте пропозицію?
Могут ли они подають на суд?

Останнє редагування модератором:
Ваша кредитна справа передана, мене звати Анна Вікторівна, досудовий відділ creditup.сom.ua! Борг 40031,00 грн. У звязку з відсутністю оплат протягом місяця за кредитом №965099 від 23.08.2019, компанія вимушена стягувати борг в судовову порядку та ініціювати відкриття кримінального провадження.Останній шанс закрити кредит повністю сплативши 10500,00 грн. сьогодні або частинами. Підпишемо гарантійний лист при потребі на оплату частинами.Ви приймаєте пропозицію?

Эти подают в суд, но Внесу поправку сразу, что на граничном сроке трёх лет. А так мониторьте себя в реестрах. Будут писать всякую чушь, звонить

І в суд подають,і написи роблять,і апетити в них не маленькі...
Але десь на форумі бачила виграшну справу по них)))

Велфин вообще сейчас начал активно использовать ИНН, да и в суд часто подают последнее время

за свой многолетний опыт с данной шарагой единстенноее чем они запонились так это постоянными попытками самовольно стырить деньги с карты....

Автор , а с датами все норм? По идее год и два , а не месяц

за свой многолетний опыт с данной шарагой единстенноее чем они запонились так это постоянными попытками самовольно стырить деньги с карты....
Я теж добре це пам'ятаю. Ми з ними навперегонки знімали гроші з моєї карточки. Так би зтирили все, і на прожиття не залишили.

Вкладення

• Screenshot_2020-10-09-14-01-14-123_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2020-10-09-14-01-14-123_com.google.android.gm.webp
    174.1 Кб · Перегляди: 99
  • Screenshot_2020-10-09-14-01-26-323_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2020-10-09-14-01-26-323_com.google.android.gm.webp
    179.8 Кб · Перегляди: 87
Останнє редагування:
Я як бачу в таких листах статті 190 ККУ зразу видаляю, вже написана брехня
То просто хотять щоб ви оплатити
Вони мені прислали і шо свекруха все знатиме, і в тюрмі я сидітиму, і сусіди все знатимуть
І зніматимуть кошти без мого відома
І завжди в кінці цих повідомлень що я піду по статті 190)
Що само собою є видумкою

Так много текста кредит ап ещё никогда не писал) точно нужно начинать бояться)
Когда такое читаю, то мне становится интересно как у мфо называется отдел, который составляет такие "тексты".

Так много текста кредит ап ещё никогда не писал) точно нужно начинать бояться)
Когда такое читаю, то мне становится интересно как у мфо называется отдел, который составляет такие "тексты".
Межгалактический?

Наверное не в тот чат пишу,но всё же, Подскажите кто себя мониторит у вас получается зайти на сайт единого реестра и авт. Системы испол. Надписи. Не могу зайти просто не грузится.

меня тоже все пугали досудебным расследованием, а сегодня вот пришло такое
У головному слідчому управлінні поліції ГУНП міста Києва
розпочато досудове розслідування
в кримінальному провадженні
№12020105050001113
стосовно вчинення кримінального правопорушення з боку .....
яке виразилося в заволодінні шахрайським шляхом грошовими коштами ТОВ "ВЕЛЛФІН"

за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України.
Щоб вирішити проблему мирним шляхом,зв’яжіться з нами за номером 095 082 04 84.

и что интересно прикреплено оттуда письмо
Знаю что ст 190 не имеет никакого отношения к кредитам, ну уж очень умело они запугивают

Вкладення

А номер провадження, один для всех? Т.е. они списком туда людей запихнули?

Мені сьогодні прийшло теж на електронку.

№12020105050001113

стосовно вчинення кримінального правопорушення з боку........

за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України.

Щоб вирішити проблему мирним шляхом,
зв’яжіться з нами за номером 095 082 04 84.​
Кому такое призводило? Что делали?

Мені сьогодні прийшло теж на електронку.

№12020105050001113

стосовно вчинення кримінального правопорушення з боку........

Щоб вирішити проблему мирним шляхом,
зв’яжіться з нами за номером 095 082 04 84.​
Кому такое призводило? Что делали?
Мне тоже такое пришло,вчера на почту.

Назад
Угорі