Досудова вимога від Приват банк

• Автор теми Автор теми Ґігерша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Вирішила що не буду домовлятися з Приватом. По-перше карта з 2019 року я вже переплатила те тіло 100 разів мінімальними платежами. По-друге вони себе поводять як к**чені м*даки, то приходи додому, то просто брєдова досудова "вимога", виставили мені "фінальний рахунок ", і найсмачніше нав'язання реструктуризації тільки внеси 1к. Тому я вирішила не домовлятися з ними, щоб знала які вони прибацані раніше ніколи б не взяла оту кредитку яку вони мені так нав'язували. Я вражена

Вкладення

• Screenshot_20240501_091800_Privat24.webp
    Screenshot_20240501_091800_Privat24.webp
    103.6 Кб · Перегляди: 80
Вирішила що не буду домовлятися з Приватом. По-перше карта з 2019 року я вже переплатила те тіло 100 разів мінімальними платежами. По-друге вони себе поводять як к**чені м*даки, то приходи додому, то просто брєдова досудова "вимога", виставили мені "фінальний рахунок ", і найсмачніше нав'язання реструктуризації тільки внеси 1к. Тому я вирішила не домовлятися з ними, щоб знала які вони прибацані раніше ніколи б не взяла оту кредитку яку вони мені так нав'язували. Я вражена
Мне приват тоже нравился пока кредитку на взял)

Заява про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг, може вважатися як щось типу кредитного договору?

Заява про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг, може вважатися як щось типу кредитного договору?
Типа - да. Договор - нет.
Заявление и договор - разницу улавливаете?)

Взвесьте хорошо все за и против. Сумма небольшая. Судиться дороже.

Доброго дня! Таке питання, а чи пропонує щось Приват окрім реструктуризації? Типу списання частини боргу чи щось таке?

Доброго дня! Сьогодні написали мені в вайбер. Надіслали досудову вимогу. В мене питання в кого таке було, і як швидко банк біжить в суд. Бо та бредятіна що написана, смішить відверто кажучи. Дійсно в наступному місяці можуть в суд подати?
Добрый день,как у вас сейчас с Приватом ?

Назад
Угорі