Досудова вимога від кредит капітал 2026

• Автор теми Автор теми julia1988
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 149

julia1988

Форумчанин
Дописи
230
Реакції
336
Бали
5225
julia1988 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кредит капитал прислали целый пакет документов. Написано Досудова вимога, и расписаны все суммы: за кредит, проценты, за правничу допомогу и судовой сбор. Но также есть бумажка, где написано, что они уже оплатили судовой сбор. В итоге я не пойму, они уже подали на меня в суд или ещё нет. В Судовой Владе я себя не нашла.

За що вони оплатили судовий збір? За досудову вимогу?.. Ця шахрайська бригада хоче Вас розвести, як дитину. Заплатите вказану суму (100% - значно завищену) і отримаєте після цього позов на таку ж суму або ще вищу.
Ігноруйте!!! Не зв'язуйтесь і ні копійки не платіть!!!

За що вони оплатили судовий збір? За досудову вимогу?.. Ця шахрайська бригада хоче Вас розвести, як дитину. Заплатите вказану суму (100% - значно завищену) і отримаєте після цього позов на таку ж суму або ще вищу.
Ігноруйте!!! Не зв'язуйтесь і ні копійки не платіть!!!
Та я не збираюся їм зараз нічого платити. В мене і нема. З 10 тисяч тіла, хотять 15 тисяч. Я дуже здивована, що не нарахували купу грошей. Але 8 тисяч за правничу допомогу то капець. За ту макулатуру роздруковану я повинна їм стільки додатково заплатити? Зовсім знахабніли.

Але 8 тисяч за правничу допомогу то капець. За ту макулатуру роздруковану я повинна їм стільки додатково заплатити? Зовсім знахабніли.
Немає там ніякої допомоги. Штучний інтелект формує "реферати" на тему способу укладення кредитів онлайн з підтвердженням акцепту з допомогою одноразового ідентифікатора, без прив'язки до конкретного спору, без обґрунтування позовних вимог. А "стахановець" підставний Усенко "аплогетить" по 8000 грн. за підписи під ціцєю макулатурою. Якби він витрачав по 6,5 год на кожну справу, то за моїми розрахунками йому б потребувалось для цього 142,5 років(!!!) при 8-годинному робочому дні з вихідними.

Назад
Угорі