Доступ МФО до наших контактів у телефоні.

• Автор теми Автор теми Treeps
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Treeps

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
2
Бали
128
Treeps не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора.
Сталась ситуація, як у всіх.
Набралось позик, ніби віддавав коли мав додатковий дохід, але зараз втратив і його, і тимчасово роботу.
Брав в інших МФО, закривав, на сьогоднішній день просрочень не було за 2 роки , але і сумма зросла до 200 000 грн.
Зрозумівши , що попав в яму, вирішив діяти , і звернувся до компанії, щоб оформити банкрутство, бо інакше з цієї ями не вилізти.
Чомусь страшно просто не оплачувати, і чекати поки запропонують закрити тіло.
Поговоривши з спеціалістом , узгодивши всі питання , дійшла тема про те, як МФО беруть наші номери з телефонної книги, та телефонують на них.
Мені відповіли, що в перший раз коли ми беремо позику, самі надаємо доступ до них контактів.
Можливо хтось знає і був в такій ситуації, як можна забрати доступ у них до наших контактів?
Не хочеться щоб були дзвінки до колегів по роботі, батьків, та родичів.
Або хтось має поради, як унеможливити дані дзвінки?

Доброго вечора.
Набралось позик, ніби віддавав коли мав додатковий дохід, але зараз втратив і його, і тимчасово роботу.
Брав в інших МФО, закривав, на сьогоднішній день просрочень не було за 2 роки , але і сумма зросла до 200 000 грн.
Зрозумівши , що попав в яму, вирішив діяти , і звернувся до компанії, щоб оформити банкрутство, бо інакше з цієї ями не вилізти.
І скільки компанія бере за таку роботу?
І як ви без роботи можете банкрутство собі дозволити?Не дешеве задоволення.
Поговоривши з спеціалістом , узгодивши всі питання , дійшла тема про те, як МФО беруть наші номери з телефонної книги, та телефонують на них.
Мені відповіли, що в перший раз коли ми беремо позику, самі надаємо доступ до них контактів.
Можливо хтось знає і був в такій ситуації, як можна забрати доступ у них до наших контактів?
Краще попередити оточення про дзвінки.Бо зателефонують всім кого знайдуть, і навіть вашим сусідам і наговорять різної гидоти.

Краще попередити оточення про дзвінки.Бо зателефонують всім кого знайдуть, і навіть вашим сусідам і наговорять різної гидоти.
25000 послуги ( розбито на 5 місяців)
23000 арбітраж (розбито на 8 місяців)
Ну зараз я офіційно влаштований, але через ракетну аткаку тимчасово не працює підприємство, але платять 2/3 окладу, ось їх і оплачую.
Вигідніше ніж платити 10 000 відсотків в місяць на МФО, і лишитись з тими боргами що і є.А там 2 варіанти розвитку подій, або часткове списання( якщо не зявляться в суд) , або розтермінування на 60 місяців без оплати %.

В договорі був пункт, в якому вказано поставити переадресацію дзвінків від МФО на певний номер, де з ними розмовлятимуть вже спеціалісти.Є надія, що поговоривши з ними, дзвінків по телефонній книжці не буде...
Напевно більше б дзвонили, коли б я не брав від них трубки, та ігнорував.

Доброго вечора.
в мене ці підорги угнали номер телефону

Є надія, що поговоривши з ними, дзвінків по телефонній книжці не буде...
Угу, звісно... щоб довго не розказувати : ці гоvношараги дзвонять за борг навіть після вчисту програного суду де їм відповіли що вони не мають ніяких прав щось вимагати.
Взагалі не залежить від цього... хіба перший період, пару днів - пару тижнів. Потім вливайте їм хоч "мамай клянусь завтра атдам без базара", якщо коштів не побачать почнуть обносити всіх кого знайдуть.

25000 послуги ( розбито на 5 місяців)
23000 арбітраж (розбито на 8 місяців)
Ну зараз я офіційно влаштований, але через ракетну аткаку тимчасово не працює підприємство, але платять 2/3 окладу, ось їх і оплачую.
Вигідніше ніж платити 10 000 відсотків в місяць на МФО, і лишитись з тими боргами що і є.А там 2 варіанти розвитку подій, або часткове списання( якщо не зявляться в суд) , або розтермінування на 60 місяців без оплати %.

В договорі був пункт, в якому вказано поставити переадресацію дзвінків від МФО на певний номер, де з ними розмовлятимуть вже спеціалісти.Є надія, що поговоривши з ними, дзвінків по телефонній книжці не буде...
Почитайте форум.Ваші дзвінки навіть якщо і будуть переадресовані , то це не спасе ваше оточення взагалі.Краще поговоріть з вашими рідними, друзями і знайомими.Потім будете жалкувати, що цього не зробили.(якщо вам так це важливо)

цікаво нахера було красти номер, я ж тепер не можу заходити в їхні sрані кабінети)
ну і платити теж) так як не бачу повідомлень

Почитайте форум.Ваші дзвінки навіть якщо і будуть переадресовані , то це не спасе ваше оточення взагалі.Краще поговоріть з вашими рідними, друзями і знайомими.Потім будете жалкувати, що цього не зробили.(якщо вам так це важливо)
Оффтоп
Я сегодня кредит оформил и дал номер бывшей.
Теперь совесть мучает.

цікаво нахера було красти номер, я ж тепер не можу заходити в їхні sрані кабінети)
ну і платити теж) так як не бачу повідомлень
Мфо умом не понять...

правда я і не збирався платити, але просто цікаво в чому прикол

Не завжди це допоможе. Бувають і знайомі, яких достають, і вони інколи стають не гірше самих шараг(

фільтр оточення
адекватний зрозуміє, неадекватний накуй хай йде
Согласен.
Я так в 2018 идеально отфильтровал пида🤬😡😠ов, оставив в окружении нормальных адекватных людей. Правда их мало, но они настоящие.

ой... не люблю такі розмови))
Але напевно все ж таки треба підготувати їх )

15
суми від 8 до 20 тисяч позики.
По фінсфері , кредит7 , старфін вже просрочення 1 день. з старфін вже дзвонив один, пробував легенько погрожувати, коли я сказав що розмова записується, то сказав що сьогодні акційна пропозиція, віддати лише тіло +1000 зверху, на що був легенько посланий. Сказав що від завтра будуть обдзвонювати телефонну книгу.

Назад
Угорі