Дорошкевич заблокувала зарплатну карту

• Автор теми Автор теми Zefirkaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K
Не надо место работы))
Только реквизиты куда вам перечислить деньги
Я серьезно спрашиваю, то что они будут слать письмо в бухгалтерию, о том что бы 20% снимали. А больше не будут звонить, и другие шараги не узнают?

Я серьезно спрашиваю, то что они будут слать письмо в бухгалтерию, о том что бы 20% снимали. А больше не будут звонить, и другие шараги не узнают?
Вы в серьез расчитываете, что кто то на форуме, вам со 100% уверенностью скажет как поведет себя мфо?

Не надо место работы))
Только реквизиты куда вам перечислить деньги
На місце роботи в бухгалтерію прийшло офіційне повідомлення-лист! Я все це пройшов і чекав розблокування 3-місяці!
Лист в бухгалтерію так точно!

На місце роботи в бухгалтерію прийшло офіційне повідомлення-лист! Я все це пройшов і чекав розблокування 3-місяці!

Ну, а кто вас просит писать кому то? Вы бы суд уже выиграли, за это время))

Здравствуйте. Писала Дорошкевич на електронну почту про те шо, на заблокували зарплатну картку, вона відповіла щоб взяти в банку справку з мокрою печаттю про те що справді отримую зарплату, і написати заяву ( вона відправила зразок) і відправити.
Хто так робив? Що далі?
Спишет все деньги)

Гроші з карти не зняла? А чому так довго розблокування?

Дорошкевич дама сама собі на умі(((
В когось гроші з карти знімає,в когось розблоковує карту,комусь навіть не блокує,комусь на роботу на 20% постанову відправляє,а комусь не відправляє...
Як ця дама поведе себе у Вашому випадку ніхто Вам точно не скаже,нажаль.

За неё помощники все делают.. отсюда такие разные версии событий, а у неё - жирная ср..Ака

Гроші не зняла! довго-бо карантин + листування поштою (не електронною)! +дозвонитися нереально складно
Ну, а кто вас просит писать кому то? Вы бы суд уже выиграли, за это время))
На суд і адвоката теж потрібні гоші- а тут на карантинні повна засада-так що в кожного свої обставиниі особливості

Назад
Угорі