дорошкевич відкрила виконавче провадження від 3.07.2020

• Автор теми Автор теми Natasha1003
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 790

Natasha1003

Читач
Дописи
22
Реакції
4
Бали
3
Natasha1003 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, в мене теж є ин,дорошкевич відкрила виконавче провадження від 0.07.2020 в суд не подавала не має коштів,маю картку ощад на Як отримую малозабезпеченим допомогу та матір одиначка, не працюю,як виглядає блокування та арешт рахунківі?справа в тому що від того часу як вона зробила напис я коштів не отримувала бо переоформлю допомогу і маю отримати тільки в цьому місяці,як дізнатися чи є арешт,чи заблокована карта?в особистому кабінеті на карті -1 грн(зняло за смс інформування )
Від 3.07.2020
Вибачте за помилки

переоформлю допомогу і маю отримати тільки в цьому місяці
Оформлюйте отримання виплат поштовим переказом про всяк випадок, тоді Ваші соцвиплати будуть захищені. Інакше дійсно є ризик блокування рахунків з наявними коштами...
як дізнатися чи є арешт,чи заблокована карта
Це можна уточнити безпосередньо в банку. Але краще не ризикуйте і отримуйте виплати поштою.
в особистому кабінеті на карті -1 грн(зняло за смс інформування )
Раджу оплатити)) серйозно, невідомо які у Вас умови обслуговування - можуть нарахувати штраф за овердрафт і в подальшому ще й відсотки/пеню на нього... Тобто символічна сума може перетворитись у значну на рівному місці.
До того ж, можливо Вам послуга інформування не потрібна або надто дорого - тоді зверніться до банку і деактивуйте її.

Я хотіла на пошту, але сказали що малозабезпеченим тільки на банківський рахунок, а в особистому кабінеті якось видно що картка заблокована? І чи є якісь строки для арешту рахунка?коли накладають арешт?

Natasha1003, врут. Им лень. А Вам религия не позволяет в банк идти, ибо это врата ада и жилище Сантаны. Если им это скажите, то будет возможность все получать на почте.
Видно аресты. Смс приходит с банка. Ну и письма счастья. Некоторым избранным.
Зря не судитесь.

Я хотіла на пошту, але сказали що малозабезпеченим тільки на банківський рахунок, а в особистому кабінеті якось видно що картка заблокована? І чи є якісь строки для арешту рахунка?коли накладають арешт?
Попросіть тих,що Вам сказали,щоб відповідь Вам надали в письмовому вигляді.

С... не знаю как оно назвать, чтоб не попасть в бан... я живу в Черновцах, а оно меня прописало в Киеве....
Переезжаю????
Киевляны - ждите...????

С... не знаю как оно назвать, чтоб не попасть в бан... я живу в Черновцах, а оно меня прописало в Киеве....
Переезжаю????
Киевляны - ждите...????
И,что?У мужа уже три квартирки.У меня особняк.Хорошо,хоть не на мусорке приписала

И,что?У мужа уже три квартирки.У меня особняк.Хорошо,хоть не на мусорке приписала
Хочу знать, где прописана...
Ато живу в Черновцах- а может наследство или в счет выборов...????
Ми всі києвляни))))))
Аби місця хватило))))
Киев не резиновый - на всех не хватит.. .
Отбор... ребята ...отбор....

Переезжаю????
Киевляны - ждите...????
Меня в общаге университета Киевского приписали, ну не в гаражах, и на том спасибо)

Переезжаю????
Киевляны - ждите...????

Хочу знать, где прописана...
Ато живу в Черновцах- а может наследство или в счет выборов...????

Киев не резиновый - на всех не хватит.. .
Отбор... ребята ...отбор....
Придеться судиться с людьми которые там живут
Придеться судиться с людьми которые там живут
Интересно,а люди к которым нас прописали,знают,что,мы с ними живем???:rolleyes:

Останнє редагування:
Назад
Угорі