Дорошкевич В.Л. Ставим на место.

• Автор теми Автор теми Yurist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4K
  • Перегляди Перегляди 245K
А надпись снести, неее?
Нееа я вже 4 місяці вожусь з цим всим.То листи їй слали,потім до банку слали.Вона на банк валить,банк на неї.3 суди,в ітозі я якоби отримала листа від неї особисто у руки ( з реєстру укр пошти) І наш гуманний суд сказав що я пропустила срокі.А і ще одне,у відзиві на позов,вона написала що накладати арешт на соц карти і зп ЗАКОННО.Дістоло вкрай.Да і до того ж,ну все рівно ж цей кредит по якому ВП треба закривати

Нееа я вже 4 місяці вожусь з цим всим.То листи їй слали,потім до банку слали.Вона на банк валить,банк на неї.3 суди,в ітозі я якоби отримала листа від неї особисто у руки ( з реєстру укр пошти) І наш гуманний суд сказав що я пропустила срокі.А і ще одне,у відзиві на позов,вона написала що накладати арешт на соц карти і зп ЗАКОННО.Дістоло вкрай.Да і до того ж,ну все рівно ж цей кредит по якому ВП треба закривати
вы пропустили 3 года?

не все так трагично в вашем случае)) во первых не все так плохо по срокам как вам кажется, во вторых, есть возможность отсрочить оплату суд сбора или вообще ее избежать)))
если не напишите, и не планируете судиться, то или без денег или решать вопрос на работу по альтернативному способу получения зп

Так есть же гражданский суд, вы сами подавали, или с юристом?

Ні 10 днів.Адвокат оскаржував постанову виконавця.Про знесення напису,я і не знала до цього форуму
аааа, ну так отмените надпись. +обеспечение, что бы не проходило взыскание пока не будет принято решение

ну он вам хоть деньги вернул?
Да да повні кармани)))) У нас договір терміном на 1 рік.Так що йому доведеться ще попрацювати над цим.Придумати як мені заплатити вже самій по провадженню,і проконтролювати щоб воно закрилось.

Да да повні кармани)))) У нас договір терміном на 1 рік.Так що йому доведеться ще попрацювати над цим.Придумати як мені заплатити вже самій по провадженню,і проконтролювати щоб воно закрилось.
пф...а что тут придумывать? звоните исполнителю, она дает счет, на него платите, получаете постановление о закрытии ИП и все))
а в договоре, что написано? предмет договора так сказать

пф...а что тут придумывать? звоните исполнителю, она дает счет, на него платите, получаете постановление о закрытии ИП и все))
а в договоре, что написано? предмет договора так сказать
В мене є нюанс.На телефонні дзвінки вона не відповідає,на gmail також.Тож тільки запит саме адвокатський,на це вона реагує.І з мене на роботі вже відрахували певну суму.Треба знати скільки точно залишок по ВП.А договір про надання правової допомоги.Загалом він представляє всі мої інтереси сам
как там говорят? хороший человек, это не профессия
Як вже вийшло.

Вниманию профессоров и доцентов на форуме.

САЙТ ВИКОНАВЧЕ ПРОВАДЖЕННЯ В УКАЇНІ

Дорошкевич Віра Леонідівна.

Один із останніх коментарів

Олександр

На цьому тижні наша «ЗВЕЗДЩЕ» «працювала» не покладая рук

21.04.2020р 95ВП АРЕШТІВ, 22.04.2020р 100ВП АРЕШТІВ(на користь ТОВ «ФІНФОРС»).

23.04.2020Р 32ВП АРЕШТІВ, 24.04.2020Р 84ВП АРЕШТІВ (на користь ТОВ «АЛЕКСКРЕДИТ»)

Всего за чотири місяця вже 858ВП АРЕШТІВ.

НУ НЕ «ЗВЕЗДИЩЕ»!!!

Я так розумію що ви виплатили борг по ВП? Розкажіть трохи як все робили,теж хочу заплатити і забути врешті.
Если есть полная сумма то самое сложное будет тебе дозвониться. Спросят какой банк и р.счет карты снимут арест +‐10 ну это у меня

Вы меня цитируете, но я так понимаю,не читали, что я написал...

в идеале плюс затраты на юр. услуги))
но даже 840 грн - это большие деньги при массовых исках!
А скільки вже подали на неї до суду якось відомо? Ну і.звичайно. вигравали в суді?

Назад
Угорі