[
где проживает))чего фотофиксацию?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
где проживает))чего фотофиксацию?
Де не проживає.Хоча це повинен доводити відповідач.[
где проживает))
ого какой серьёзный подход([
где проживает))
"фото про реальне місце проживання) "Де не проживає.Хоча це повинен доводити відповідач.
Неправильно сформулювала свою думку."фото про реальне місце проживання) "
ви же напсиали)) я об этом, что судья разошелся((((
должен конечно)) но есть, как есть
Ну і Т9 чудить."фото про реальне місце проживання) "
ви же напсиали)) я об этом, что судья разошелся((((
должен конечно)) но есть, как есть
это пипец конечно((((Де не проживає.Хоча це повинен доводити відповідач.
Точніше не так,акт опитування сусідів про непроживання особи за вказаною адресою у виконавчому провадженні,але так,як не те що сусідів,не те що квартири,а навіть будинку такого в реальності не існує,то фото і клопотання в суд про надання запиту в адресне бюро.
Чому?это пипец конечно((((
скрін з гугл карти...@Dusha, а скажіть ,а в написі нотаріуса у Вас є ця адреса чи ні?Де не проживає.Хоча це повинен доводити відповідач.
Точніше не так,акт опитування сусідів про непроживання особи за вказаною адресою у виконавчому провадженні,але так,як не те що сусідів,не те що квартири,а навіть будинку такого в реальності не існує,то фото і клопотання в суд про надання запиту в адресне бюро.
потому, что, как правильно вам сказал вас адвокат, обязаность доказывания ложится на субьекта власных полномочий. если такой субьект положил на доказывание, то решение должно быть в вашу пользу)))Чому?
Ви ж самі розумієте,що в цій справі з Дорошкевич забагато нестиковок.
І вона їх доводити не буде,бо їй це не вигідно.
Тому розжовувати прийдеться нам.
В написі чітко вказана адреса в м.Києві,по вул.,ном.буд.,ном.кв.скрін з гугл карти...@Dusha, а скажіть ,а в написі нотаріуса у Вас є ця адреса чи ні?
Зате немає коли депресувати?потому, что, как правильно вам сказал вас адвокат, обязаность доказывания ложится на субьекта власных полномочий. если такой субьект положил на доказывание, то решение должно быть в вашу пользу)))
а вот судья ваш, почему то забил на это и дрючит вам голову((
Мы не ищем лёгких путей!!!скрін з гугл карти...
тобто нотаріус першим прописав фіктивну адресу у написі?В написі чітко вказана адреса в м.Києві,по вул.,ном.буд.,ном.кв.
Але в реальності нічого.
В нас з чоловіком різні адреси,але київські.
Зате немає коли депресувати?
Мы не ищем лёгких путей!!!
А Ви що не знали,що у всіх хто стикнувся з цією солодкою парочкою у написі вказана фіктивна київська адреса?тобто нотаріус першим прописав фіктивну адресу у написі?
у меня два адреса в ИНН и ничего)))тобто нотаріус першим прописав фіктивну адресу у написі?
Не зрозуміла?у меня два адреса в ИНН и ничего)))
в надписи нотариус указал два адресса))) регистрации и проживания))) регистрация адекватная,а проживание выдуманыйНе зрозуміла?
ну так это 365-2 УК однозначно и нечего думать...у меня в инн адрес настоящий... по Вашей делюге ,ребята нотаря можно прихватить крепко я думаюу меня два адреса в ИНН и ничего)))
Так у всіх так.в надписи нотариус указал два адресса))) регистрации и проживания))) регистрация адекватная,а проживание выдуманый
Не можно,а нужно)))ну так это 365-2 УК однозначно и нечего думать...у меня в инн адрес настоящий... по Вашей делюге ,ребята нотаря можно прихватить крепко я думаю
у меня написано "не установлен"в надписи нотариус указал два адресса))) регистрации и проживания))) регистрация адекватная,а проживание выдуманый
А в нас чітко вказана адреса проживання.у меня написано "не установлен"
тут кстати еще один вопрос возникает))))) ведь согласно ЗУ Про нотариат, есть четкие требования к содержанию ИНН)))) и зная, что исполнитель должен проверять ИД на соответствие требованиям закона, есть о чем подумать))Так у всіх так.
Не можно,а нужно)))