Дорошкевич В.Л. Ставим на место.

• Автор теми Автор теми Yurist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4K
  • Перегляди Перегляди 245K
[

где проживает))
Де не проживає.Хоча це повинен доводити відповідач.
Точніше не так,акт опитування сусідів про непроживання особи за вказаною адресою у виконавчому провадженні,але так,як не те що сусідів,не те що квартири,а навіть будинку такого в реальності не існує,то фото і клопотання в суд про надання запиту в адресне бюро.

"фото про реальне місце проживання) "
ви же напсиали)) я об этом, что судья разошелся((((

должен конечно)) но есть, как есть

Неправильно сформулювала свою думку.
Вище відредактувала повідомлення.

Ну і Т9 чудить.

Точніше не так,акт опитування сусідів про непроживання особи за вказаною адресою у виконавчому провадженні,але так,як не те що сусідів,не те що квартири,а навіть будинку такого в реальності не існує,то фото і клопотання в суд про надання запиту в адресне бюро.
это пипец конечно((((

это пипец конечно((((
Чому?
Ви ж самі розумієте,що в цій справі з Дорошкевич забагато нестиковок.
І вона їх доводити не буде,бо їй це не вигідно.
Тому розжовувати прийдеться нам.

скрін з гугл карти...@Dusha, а скажіть ,а в написі нотаріуса у Вас є ця адреса чи ні?

Чому?
Ви ж самі розумієте,що в цій справі з Дорошкевич забагато нестиковок.
І вона їх доводити не буде,бо їй це не вигідно.
Тому розжовувати прийдеться нам.
потому, что, как правильно вам сказал вас адвокат, обязаность доказывания ложится на субьекта власных полномочий. если такой субьект положил на доказывание, то решение должно быть в вашу пользу)))
а вот судья ваш, почему то забил на это и дрючит вам голову((

скрін з гугл карти...@Dusha, а скажіть ,а в написі нотаріуса у Вас є ця адреса чи ні?
В написі чітко вказана адреса в м.Києві,по вул.,ном.буд.,ном.кв.
Але в реальності нічого.
В нас з чоловіком різні адреси,але київські.
потому, что, как правильно вам сказал вас адвокат, обязаность доказывания ложится на субьекта власных полномочий. если такой субьект положил на доказывание, то решение должно быть в вашу пользу)))
а вот судья ваш, почему то забил на это и дрючит вам голову((
Зате немає коли депресувати?‍♀️
скрін з гугл карти...
Мы не ищем лёгких путей!!!

В написі чітко вказана адреса в м.Києві,по вул.,ном.буд.,ном.кв.
Але в реальності нічого.
В нас з чоловіком різні адреси,але київські.

Зате немає коли депресувати?‍♀️

Мы не ищем лёгких путей!!!
тобто нотаріус першим прописав фіктивну адресу у написі?

у меня два адреса в ИНН и ничего)))
ну так это 365-2 УК однозначно и нечего думать...у меня в инн адрес настоящий... по Вашей делюге ,ребята нотаря можно прихватить крепко я думаю

в надписи нотариус указал два адресса))) регистрации и проживания))) регистрация адекватная,а проживание выдуманый
Так у всіх так.
ну так это 365-2 УК однозначно и нечего думать...у меня в инн адрес настоящий... по Вашей делюге ,ребята нотаря можно прихватить крепко я думаю
Не можно,а нужно)))

Так у всіх так.

Не можно,а нужно)))
тут кстати еще один вопрос возникает))))) ведь согласно ЗУ Про нотариат, есть четкие требования к содержанию ИНН)))) и зная, что исполнитель должен проверять ИД на соответствие требованиям закона, есть о чем подумать))

Назад
Угорі