gepard
Форумчанин
- Дописи
- 574
- Реакції
- 691
- Бали
- 2755
gepard не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
у мене так само багато кредиторів - я так розумію, якщо ви на 160 тис набралися боргів перед людьми то по кредитах там явно не менше - вам підходить банкрутсво фізічної особи - воно теж котшуватиме близько 50 тис тільки платежі в суді, але це шанс позбутися усіх одразу, а не тягатися з ними по черзіНа форумі з 8 грудня 2018. На той час форум і форумчани допомогли втриматися в тій жахливій реальності, в яку сама ж і втрапила по своїй дурості. Як пройшов цей рік із Фостиком? На превеликий жаль, але змушена констатувати, що дійсно пройшов...., пройшов... мимо...
У вирішенні цієї задачі я вибрала роль страуса: з середини листопада 2018 припинила спілкування з кредиторами і колекторами (два з половиною місяці щоденних телефонних "розмов" із 33-ьома кредиторами, їхні постійні дзвінки з погрозами та приниженнями всіх і вся на роботу, друзям-поручителям, родичам поставили мене на межу між життям та іншою реальністю), всі мої звертання до юристів закінчувалися порадою замінити сімки (за таку кількість кредитів з моєю мінусовою платоспроможністю звичайно ж ніхто не мав бажання братися. Який їм сенс?).
З осени 2019 виплачую 20% із з/п в один із банків, вони самі надіслали документи відповідні на роботу (через суд варто було б оскаржити і суму збити, але ж знову питання юридичної допомоги, а ще моя страусяча позиція...)
Правда з одним із банків увійшла в нерівний бій, мені знайомий юрист (але він не по кредитах спеціалізується) допоміг написати відзив і я сама (!!!!) відстоювала себе в суді. Коли суддя оголошував рішення я стояла і плакала, не вірила, що суддя із майже 90 тис заявлених банком присудив віддати лише тіло кредиту, а це мінус 70 тис (з банком я співпрацювала майже 10 років, вляпалася в останні два роки), але банк подав апеляцію, а далі знову ж відсутність кваліфікованої юридичної допомоги плюс вся та ж позиція страуса (на психологічному рівні не можу спілкуватися з ними після тих жахливих місяців суцільних погроз і принижень. Навіть з неймовірної купи листів від них, жоден не відкрила, лежать в папці, а ще нема фінансової можливості задовольнити їхні забаганки). У результі, останній суд, вже в іншому місті, частково задовольнив вимоги банку: фактично подвоїли тіло кредиту, але для мене мінус 60 знову ж непогано, хоча питання актуальне: де їх взяти?
Тож якось потроху розраховувалася з одним банком, потрішечку з людьми розраховувалася (в паніці, намагачись вибратися з цього кредитного павутиння, ще і в людей набралася майже 160 тис. Маю лише з/п, а з неї в опалювалний сезон більше половини йде за квартиру (квартиру винаймаю), мінус 20% у банк, злишалося не так і багато. Але з 14 лютого моя з/п в мінусах, все та ж "пані" наклала арешт. За моїми підрахунками найближче, що я отримаю, так це у квітні, якраз перед Великоднем, АЛЕ, я так розумію, що в чергу до моєї з/п тепер стануть всі мої кредитори, "пані" Дорошкевич прикладе до цього ручку...
Мої думки стосовно цієї ситуації: я декларую свій намір розрахуватися із зборгованістю, але в розумних межах, бажано тіло кредитів (шарагам я скільки за два роки накидала бабла (інакше я і не назву ті нереальні суми, які в ту бездонну прорву кидала), що це ще вони мені за нанесені моральні травми повинні були б виплатити компенсацію. Інше питання - з банками. Але налаштована вирішувати.
Стосовно "пані" Дорошкевич і блокування мого єдиного доходу, з/п... Прочитала лише 15 сторінок цієї теми, з нагоди святково/вихідного дня читаю далі, маю надію, що відповідь на це завдання знайду тут сьогодні.
Всіх, причетних до цієї теми, БлагоДрю![]()
я особисто сам би обрав цей варіант, але ніяк не зможу накопичити 50 тис.