Дорошкевич: Админ суд

• Автор теми Автор теми Prorokjkee
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 1K

Prorokjkee

Only read
Дописи
168
Реакції
150
Бали
2625
Prorokjkee не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привет народ. Тем уже много на данную тематику, но никто нигде не увидел ответа на свой вопрос.
Есть ли кто-то, кто выиграл в админсуде против дорошкевич и Пеппа не подавала на апелляцию?

Привет народ. Тем уже много на данную тематику, но никто нигде не увидел ответа на свой вопрос.
Есть ли кто-то, кто выиграл в админсуде против дорошкевич и Пеппа не подавала на апелляцию?
У меня на фінфорс не подавала на алексов она подала и проиграла...а на фінфорс не хочет

У меня на фінфорс не подавала на алексов она подала и проиграла...а на фінфорс не хочет
Аналогічно і в мене))
Я так розумію, що до 10.08 в неї ще є час для апеляції по фінфорсу; якщо не подасть, вступить в силу рішення адмінсуду)

В мене суд з фінфорсу був 18.06
Irina1053, по алексах закрила вам провадження вже?
По алексам закрыла через 2 дня после аппеляции
я надеюсь у вас все хорошо будет
По другому никак
В мене суд з фінфорсу був 18.06
Irina1053, по алексах закрила вам провадження вже?
Я же не помню тих судов куча вже забула коли був?

Касацию она у меня проиграла, ей отказали.
Відмовили у відкритті, то добре.. але
На сьогодні є відкрите провадження в касації по заяві Дорошкевич)) от якби вона там програла, то було би супер! Тримаєм кулаки дружно))

Вот тоже перечитала несколько тем про эту п*д*р-бабу и никак не могу связать всё в кучу и понять алгоритм действий против её гнусных деяний. Очень много сообщений не в тему и трудно найти конкретную инфу в деталях.Куда идти и что делать не совсем понятно.

Відмовили у відкритті, то добре.. але
На сьогодні є відкрите провадження в касації по заяві Дорошкевич)) от якби вона там програла, то було би супер! Тримаєм кулаки дружно))
Дата суда есть уже?

Назад
Угорі