Дорогі форумчани, підкажіть, як правильно вчинити

• Автор теми Автор теми NIRVANA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 697

NIRVANA

Форумчанин
Дописи
367
Реакції
129
Бали
2625
NIRVANA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи варто писати в поліцію заяву на кешбері, дістали своїми дзвінками, кошмарять без перестану і мене, і сусідів, двонила на урядову то вчора передзвонив участковий сказав, приїхати написати заяву на них. Можливо є такі хто писав на них в подіцію, якщо так то підкажіть казали що брали займ, чи просто збрехали, що чіпляються нізащо???

Чи варто писати в поліцію заяву на кешбері, дістали своїми дзвінками, кошмарять без перестану і мене, і сусідів, двонила на урядову то вчора передзвонив участковий сказав, приїхати написати заяву на них. Можливо є такі хто писав на них в подіцію, якщо так то підкажіть казали що брали займ, чи просто збрехали, що чіпляються нізащо???
Ну в поліції, я думаю, не варто брехати)
Їм все одно чи брали ви займ, чи ні
Якщо вже ви розпочали справу, то доведіть до логічного завершення
Напишіть заяву, посилайтесь на статті закону, хай иу заяву реєструють. Сусіди ж не будуть знати зміст заяви, а відмазку про те, що ви серйозно зайнялись цією справою все ж будете мати)

у вас з цими конторами цивільні відносини і поліції не стосуються брали чи не брали ви кредити. думаю брехати в поліції не потрібно.
вам необхідно акцентувати увагу на погрозах, залякуваннях і т.д. з боку чмошників (якщо такі є).
дуже бажано залучити докази з вашої сторони: записи розмов, скріни листувань і т.д.

Я бы говорила правду,что да брала. Но это мои с ними денежные отношения и будем решать их в суде. Но они не имеют права трогать и терроризировать людей не имеющих отношения к вашим долгам,этим они нарушают закон

Ну в поліції, я думаю, не варто брехати)
Їм все одно чи брали ви займ, чи ні
Якщо вже ви розпочали справу, то доведіть до логічного завершення
Напишіть заяву, посилайтесь на статті закону, хай иу заяву реєструють. Сусіди ж не будуть знати зміст заяви, а відмазку про те, що ви серйозно зайнялись цією справою все ж будете мати)
Підкажіть будь ласка ще статті, які вони порушуюють

Підкажіть будь ласка ще статті, які вони порушуюють
як варіант почитайте:
ст.ст. 182, 189, 355, 356 Кримінального кодексу України від 05.04.2001 №2341-ІІІ (зі змінами та доповненнями), ст. 32 Конституції України від 28.06.1996 №254к/96-ВР (зі змінами та доповненнями)

Я бы говорила правду,что да брала. Но это мои с ними денежные отношения и будем решать их в суде. Но они не имеют права трогать и терроризировать людей не имеющих отношения к вашим долгам,этим они нарушают закон
Как у вас настроение сегодня?

Назад
Угорі