Допоможіть з планом дій.

• Автор теми Автор теми Aliona12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 5K

Aliona12

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
43
Бали
878
Aliona12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Потрібна порада.
Просрочка півтора роки, не дзвонять десь пів року.
Така ситуація ( тіло) :
Милоан 7000
Динеро 2500
Гоуфингоу 2000
КредитАп 4000( хочуть 100 000)
Манивео 7000 ( перепродано, відкрито ВП від онлайн фінанс , в лютому 2021)
Не можу піти на роботу через ці кредити , хочу їх здихатись. Але... З чого почати?
Віддавати спочатку менші потім більші, чи навпаки? І що робити в першу чергу закрити кредити чи зносити напис?

пойти на не официальную работу, закрывать от меньшего к большему. имхо. напыс, пока он вам не мешает, смысла сносить не вижу. а те, кто ещё не влепил, - лучше бы позакрывать до того, как влепят, чтоб не накапливалось. кредитап лучше не трогать. они упоротые

Потрібна порада.
Просрочка півтора роки, не дзвонять десь пів року.
Така ситуація ( тіло) :
Милоан 7000
Динеро 2500
Гоуфингоу 2000
КредитАп 4000( хочуть 100 000)
Манивео 7000 ( перепродано, відкрито ВП від онлайн фінанс , в лютому 2021)
Не можу піти на роботу через ці кредити , хочу їх здихатись. Але... З чого почати?
Віддавати спочатку менші потім більші, чи навпаки? І що робити в першу чергу закрити кредити чи зносити напис?
Зачем Вам это...? Тем более, что уже есть напис...

Зачем Вам это...? Тем более, что уже есть напис...
То напис же ніде не дінеться та й кредити. Неофіційної роботи в нас немає, та й є варіант нормально працевлаштуватись, маю освіту. Але боюсь проблем на роботі.

То напис же ніде не дінеться та й кредити. Неофіційної роботи в нас немає, та й є варіант нормально працевлаштуватись, маю освіту. Але боюсь проблем на роботі.
Напис надо "сносить"... Кредиты денутся со временем тоже, если правильно себя вести... Почему проблемы на работе...? В чём проблема работать...?

та й є варіант нормально працевлаштуватись
без работы / дохода, старта в разгребании не видать. если нет не официальной, - устраиваться официально и сносить от онлайн финанса.

в любом случае нужен доход. в остальном же - как писал во втором сообщении :)

без работы / дохода, старта в разгребании не видать. если нет не официальной, - устраиваться официально и сносить от онлайн финанса.

Если есть такое желание погашать, то можно просто работать и будут удержания по ИП и всё... И больше дополнительно не надо никому платить...

Дохід є. Кредити чоловік нагріб. З наступного місяця хочу починати розгрібати.

Дохід є. Кредити чоловік нагріб. З наступного місяця хочу починати розгрібати.
Я вообще не понимаю... А Вы почему на работу не можете устроиться, если это не Ваши проблемы...??))

Напис надо "сносить"... Кредиты денутся со временем тоже, если правильно себя вести... Почему проблемы на работе...? В чём проблема работать...?
Проблема в голові , боюсь що люди скажуть.

Назад
Угорі