Допоможіть визначити колектора

• Автор теми Автор теми Ingvard
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Ingvard

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
11
Бали
278
Ingvard не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Все почалось з декількох кредитів. Потім пролангації за рахунок інших МФО (знаю, що дурень). В результаті, мабуть, винен майже всім, окрім біткепітал і кріпсі. Вже декілька місяців просрочки. Деякі продали борг колекторам. Почався повний треш: обдзвонили всіх родичів і знайомих батьків, сусідів по місцю прописки. Брешуть, що начебно я вказав їх як поручителів, хоча я навіть їх імен не знаю. Звісно, що це за компанія - не називають. Виплатити всім одразу нема можливості. Може хтось впізнає чиї саме ці методи?

Таке можуть робити абсолютно всі МФО.
Це треба просто пережити.

У мене телефонували сусідам, на роботу моєму родичу і таким займались МФО PROCENT (MONETKA). Там і скарги в поліцію були, але все до ж0пи, з ними і дільничий розмовляв.
Я потім телефонував в МФО і пропонував повернути тіло+процент. Вони не захотіли. Хотіли з 2 тис. тіла щоб я заплатив 12 тис.. На що я їм сказав куріть бамбук клоуни.
Потім десь через 3 місяці вони телефонували на роботу моєму родичу і кажуть, чому я їх ігнорую і вони готові щоб я заплатив тільки тіло :dash1:
Вже 6 рік я їм нічого не повертаю і не збираюсь.
Після того що вони влаштували і казали що я вказав все підприємство поручителями, принципово платити не буду.

Мне кажется Днепровские этим грешат: егроши, топ1, технофинанс

Мне кажется Днепровские этим грешат: егроши, топ1, технофинанс
Є-Гроші продали КредитПромІнвесту. Вони теж сюди ж відносяться?
-Список мфо я не дам
Занадто великий список.) Більше 30. Назви будь яку, не помилишся. Тому й подумав, що викладати це полотнище списку нема сенсу

Занадто великий список.) Більше 30. Назви будь яку, не помилишся. Тому й подумав, що викладати це полотнище списку нема сенсу
Є-гроші топ1 відразу в списку на перших місцях
Технофінанс не чув щоб такого робили

Тогда какая разница кто звонит? Кредитпропинвест может, та все могут

Можливо, комусь в майбутньому знадобиться, тому інформую. Це були не КредитПромІнвест. Домовились про тіло за два платежі. Гарантійний лист отримав, оплату здійснив, підтвердили. Але дзвінки продовжуються.

Ніхто не телефонує вже давно як 6 років. Тривало це місяць.
Вообще много мфо досихпор в поосрочке???

Можливо, комусь в майбутньому знадобиться, тому інформую. Це були не КредитПромІнвест. Домовились про тіло за два платежі. Гарантійний лист отримав, оплату здійснив, підтвердили. Але дзвінки продовжуються.
У меня были смс бомбер (это когда спамом смс заваливают, причём всех кому обычно звонят, и длится это одновременно всем втечении минут 15ти... стремное такое ощущение, когда первый раз, потом всеравно... и ночью было такое... думал на егроши тоже... , и топ1 были, вот топ1 закрыл и эти смс фонтаны прекратились... может это топ1 у вас так трезвонит, а вообще бы список и время просрочек по каждому...

Останнє редагування:
то може Ви все-таки напишете перелік мфо, де у вас протермінування, і де нема узгоджених домовленостей?
Чи ви пропонуєте, щоб всі вгадували по одному?

то може Ви все-таки напишете перелік мфо, де у вас протермінування, і де нема узгоджених домовленостей?
Чи ви пропонуєте, щоб всі вгадували по одному?
Список з приблизними сумами в тисячах (тіло + відсоток до просрочки):

• Amigo ~ 2
  • Cashtan ~ 3.5
  • Monto ~ 5
  • Lehko ~ 7
  • Prosto ~ 6
  • LoanPlus ~ 6
  • SosCredit ~ 6
  • EwaCash ~ 7
  • SGroshi ~ 8
  • Tengo ~ 9
  • Microcash ~ 7
  • TurboGroshi ~ 8
  • Dodam ~ 9
  • CashPoint ~ 9
  • Finbert ~ 10
  • CrediSend ~ 10
  • Alex ~ 11
  • LoviLave ~ 11
  • Treba ~ 12
  • Limon - Таліон ~ 12
  • TechnoFinance ~ 15
  • First ~ 17
  • Avans ~ 17
  • Smartiway ~ 18
  • Clickcredit ~ 20
  • Moneyveo ~ 20
  • MyCredit ~ 20
  • Pango ~ 20
  • FinSfera - 28.01 ~ 22
  • CreditCasa ~ 25
  • Miloan ~ 30
  • Slon ~ 40
  • Credit7 ~ 40
  • Selfie ~ 45
  • Credit Plus ~ 50

Задіяні колектори (можливо список не повний):

• Кредит Капітал (ПримоКоллект)
  • Сіроко Фінанс
  • Таліон Плюс / АФК
  • Celtis

У меня были смс бомбер (это когда спамом смс заваливают, причём всех кому обычно звонят, и длится это одновременно всем втечении минут 15ти... стремное такое ощущение, когда первый раз, потом всеравно... и ночью было такое... думал на егроши тоже... , и топ1 были, вот топ1 закрыл и эти смс фонтаны прекратились... может это топ1 у вас так трезвонит, а вообще бы список и время просрочек по каждому...
З Топ1 розрахувався

Останнє редагування:
Если хотите. По своему опыту, правда времени по просрочкам всего пол года... по вашему списку, мне не тяжело написать пару букв:

...

• Cashtan ~ 3.5 закрыл их сразу, но они безобидные по отзывам, тело было маленькое.
  • Monto ~ 5 закрыл через 2.5мес за 2тела, тело тоже было маленькое
  • Lehko ~ 7 сейчас у факторинга
  • Prosto ~ сейчас в просрочке (новое мной взятое мфо за последнее время. Пишут звонят, как и все. Вроде только мне)
  • SGroshi ~ 8 крутят % на уступки не идут, тело большое около 20тыс.... жду суда, платить что они хотят нет денег
  • Tengo ~ через 3мес предложили тело+2к, потом 3дня висело предложение тело+1к, продали факторингу. Те упрямые не хотят за тело
  • Dodam ~ 9 через 2мес договорился за тело на 2платежа раз в мес.
  • Finbert ~ 10 закрыл до просрочки
  • LoviLave ~ 11 через неделю уйдут в просрочку
  • Treba ~ 12 долго предлагали через 4мес тело одним платежем, или почти 2 тела на части, думал пугают, решил давить на тело на части...подали в суд на 5й месяц
    • Limon - Таліон ~ 12 у талиона сейчас
    • Avans ~ 17 предлагали зимой за тело, тело большое не было денег, продали
    • Clickcredit ~ 20 закрыл за тело+1к когда отдали звонилкам.
    • Moneyveo ~ 20 у талиона. Манивео ничего не предлагали как и лимон
    • MyCredit ~ 20 закрыл за тело+1к когда передали звонилкам
    • Pango ~ 20 через 3мес предложили тело+2к, потом 3дня висело предложение тело+1к, продали факторингу. Те упрямые не хотят за тело.
    • FinSfera - 28.01 ~ 22 через 5мес подали в суд
    • CreditCasa ~ 25 закрыл до просрочки
    • Miloan ~ 30 через 3мес предложили тело+3к, потом 3дня висело предложение тело+1к, продали факторингу. Те упрямые не хотят за тело.
    • Slon ~ 40 платил им долго, там кредит на 2 года был, щас игнор уже пол года молчат хз что задумали, вначале предлагали небольшое списание.
    • Credit7 ~ 40 закрыл за пол тела.
    • Credit Plus ~ 50 Тело на 5 платежей в первые месяца

З.Ы.: незнаю как отредактировать правильно, вобщем почитайте увидите... по звонками, они будут от кого и сколько хз там не понять, но особо отбитых вроде нет, скажу что на 4й мес звонки почти прекратились окружению и значительно уменьшились ко мне.

Список з приблизними сумами в тисячах (тіло + відсоток до просрочки):

• Amigo ~ 2
  • Cashtan ~ 3.5
  • Monto ~ 5
  • Lehko ~ 7
  • Prosto ~ 6
  • LoanPlus ~ 6
  • SosCredit ~ 6
  • EwaCash ~ 7
  • SGroshi ~ 8
  • Tengo ~ 9
  • Microcash ~ 7
  • TurboGroshi ~ 8
  • Dodam ~ 9
  • CashPoint ~ 9
  • Finbert ~ 10
  • CrediSend ~ 10
  • Alex ~ 11
  • LoviLave ~ 11
  • Treba ~ 12
  • Limon - Таліон ~ 12
  • TechnoFinance ~ 15
  • First ~ 17
  • Avans ~ 17
  • Smartiway ~ 18
  • Clickcredit ~ 20
  • Moneyveo ~ 20
  • MyCredit ~ 20
  • Pango ~ 20
  • FinSfera - 28.01 ~ 22
  • CreditCasa ~ 25
  • Miloan ~ 30
  • Slon ~ 40
  • Credit7 ~ 40
  • Selfie ~ 45
  • Credit Plus ~ 50

Задіяні колектори (можливо список не повний):

• Кредит Капітал (ПримоКоллект)
  • Сіроко Фінанс
  • Таліон Плюс / АФК
  • Celtis

З Топ1 розрахувався
багато хто може.
Слон, додам, технофінанс, лоан плюс, фьорст, кредит 7. кредит плюс і селфі теж в теорії, але вони люди пишуть, що представляються.
кредит каса, легко і треба - представляються. алекст теж наче представляються.
турбогроші наче теж представляються.

по сосу не знаю як себе ведуть зараз.

список занадто великий, щоб говорити напевне, тут хіба гадати на кавовій гущі

Дякую за інформацію, корисно
Я бы на твоём месте забил на звонки, ограничив себя от них и рассказал бы все тем кому потенциально могут звонить... предупредил бы, потому что с таким количеством мфо их не избежать. Вообще бы оставил бы это все на 2й план, и начал бы работать и зарабатывать по максимум... во 1х работа отвлекает, а когда она такая что, времени только на неё и сон остаётся, то никакие антидепрессанты не нужны, мозги сами начинают работать по другому и есть цель и понимание что это мелочи жизни и это временно, и главное мотивация изменить свою жизнь и жить без долгов... на это уйдёт много времени, но пол года я и не заметил... та цель, жить без долгов толкает зарабатывать больше, а если можешь зарабатывать больше то без долгов и займы не нужны будут, главное не сидеть на ж.. а что-то делать... поверь зароботок мотивирует и отвлекает... любой причем

Назад
Угорі