Допоможіть визначити Гниду 0633784164, насолив

• Автор теми Автор теми Flora
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Flora

Форумчанин
Дописи
130
Реакції
217
Бали
378
Flora не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
8 місяць просрочки, наче вже й звикла, а вчора щось здали нерви. Двоюрідний сестрі дзвінки і смс з її даними, даними всіх, хто з нею проживає і тупими погрозами. Трукаллер не визначає, по сумі схоже на манівео і кредит ап. Хочу визначити цього у...бка.Може хто з ним стикався? Ніколи не думала, що створю подібну тему, але такої ахінеї ще ні від кого не було

Вкладення

• IMG_20200409_073804.webp
    IMG_20200409_073804.webp
    83.7 Кб · Перегляди: 246
8 місяць просрочки, наче вже й звикла, а вчора щось здали нерви. Двоюрідний сестрі дзвінки і смс з її даними, даними всіх, хто з нею проживає і тупими погрозами. Трукаллер не визначає, по сумі схоже на манівео і кредит ап. Хочу визначити цього у...бка.Може хто з ним стикався? Ніколи не думала, що створю подібну тему, але такої ахінеї ще ні від кого не було
Що зміниться від того, що ви дізнаєтесь, хто це? Він сам не написав, тобто, будь-яка контора відоморозиться від нього, ідіть в прокуратуру, пишіть заяву на погрози, а нього не реагуйте.

Общение на уровне школьников, но им кажется что они воры в законе)
Не реагируйте никак, у него жoпa загорится у самого, что не сработало.

Вкладення

• Screenshot_2020-04-09-08-09-08-177_app.source.getcontact.webp
    Screenshot_2020-04-09-08-09-08-177_app.source.getcontact.webp
    29.5 Кб · Перегляди: 236
Писал, не образованный человек... Напишите ему что он сам пес :)
Как их вообще безграмотных берут на работу?
Общение на уровне школьников, но им кажется что они воры в законе)
Не реагируйте никак, у него ж*па загорится у самого, что не сработало.
Воры так не общаются. Там культура на высшем уровне. Там все правильно и четко.

Останнє редагування:
Писал, не образованный человек... Напишите ему что он сам пес :)
Как их вообще безграмотных берут на работу?

Воры так не общаются. Там культура на высшем уровне. Там все правильно и четко.
мне кажется, чтоб попасть на такую работу, то нужно какой то особый тест дауна, дeбила, ******** проходить, просто по другому никак)

,
Отошлите на их вебинарий там как раз представитель от Манивео будет

Нашли проблему. Это писулька ни о чём.

мне кажется, чтоб попасть на такую работу, то нужно какой то особый тест дауна, дeбила, ******** проходить, просто по другому никак)
Это точно.... Да и гавном надо быть полным чтобы туда идти работать.

Сидить чувак років, 20 і пише страшні листи) сам мабуть себе боїться, коли перечитує

Саме головне, що мені він не телефонував, тільки що чоловікові прийшла смс, що він наярював. Просто після кількох місяців затишшя якось зачепило. Думала, що вже ніхто так не активізовуватиметься. Хай тільки поткнеться зі своїм"псами" - в сестри 3 мисливця в сім'ї, в мене - один, але 7 собак. Спущу)))

Те кто прячется от военкомата походу все там.

Продовження: чоловікові прислав

Вкладення

• IMG_20200409_120748.webp
    IMG_20200409_120748.webp
    16.1 Кб · Перегляди: 119
Ахаха, сейчас народ и на это не ведётся, звонилки уже не знают как хоть 5 грн на мивинку сбить ?

Вияснила, це Форвард банк, два місяці не вносила нічого.

Не алекси часом? Просто я в ютубі вчора подібне дивилася.

Вияснила, це Форвард банк, два місяці не вносила нічого.
Звоните на горячую линию банка, и оставьте жалобу с этим номером, расскажите за эти смс, все разговоры записываются, Там за такие жалобы их штрафуют!
Я звонила, оставляла, так звонили моей маме, типа как вы ребёнка воспитали? Не платит кредит, ещё и жалобы оставляет)))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі