Допоможіть вияснити

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Love

Форумчанин
Дописи
423
Реакції
378
Бали
1925
Love не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
+380639414027

Придставився Тищенко.
Співробітник поліції.
Дзвонить в сіль раду.
З бистрозайма
Хто це?

Колян решил во время каникул на ревизоре, подработать в быстрозайме ))

ну кто, звонилка обыкновенная

Короче обдзвонили всіх. Просили спочатку 16т потім 8 потім 6400 тіло 3000. Мама сказала шо їй до мене нічого. В селі всі знають шо мошенники. Погрожував смс присилав я поліцію визвала і заяву написала.

Короче обдзвонили всіх. Просили спочатку 16т потім 8 потім 6400 тіло 3000. Мама сказала шо їй до мене нічого. В селі всі знають шо мошенники. Погрожував смс присилав я поліцію визвала і заяву написала.
Ви все вірно зробили ) Тіло він вже захотів...Ааа..не тіло ? 6400?не 3000?

Как и в другой теме я писал-ИДИТЕ И ПИШИТЕ заяву в полицию и в прокуратуру. Они не любят когда мошенники представляясь органами пытаются выбить деньги.

:facepalm: Ну вже й стараеться хоч якусь копiйчину заробити...
Всеодно недам. Розговорів вже неоминути. Все село гуде. Три дні держить. Та я забила на то. Але поки недійдуть до тіла неотдам.

После 2 месяцев просрочки, звонит овчарка с БыстроЗайма, и вместо привет, и тд., сходу спрашивает у меня "Называйте номер квитанции, что бы я удостоверилась что Ваша оплата прошла")

Как и в другой теме я писал-ИДИТЕ И ПИШИТЕ заяву в полицию и в прокуратуру. Они не любят когда мошенники представляясь органами пытаются выбить деньги.
Їм паралельно... Повірте...

После 2 месяцев просрочки, звонит овчарка с БыстроЗайма, и вместо привет, и тд., сходу спрашивает у меня "Называйте номер квитанции, что бы я удостоверилась что Ваша оплата прошла")
Куда мой быстрозайм делся...просрочка с августа.за все время несколько звонков и смс,а пол года уже точно ни слуха ни духа от них...

Їм паралельно... Повірте...
Непаралельно дуже злі були. Я в область продзвонила чи існує такий. Зразу почали реєструвати скаргу. А такий існує. (Депутат) хз хто такий і звідки

Непаралельно дуже злі були. Я в область продзвонила чи існує такий. Зразу почали реєструвати скаргу. А такий існує. (Депутат) хз хто такий і звідки
Я коли в наше обласне телефонувала, то мені спокійно пояснили, що це аферист і порадили не перейматись...
Я так і зробила...
Чекаю, коли президент подзвонить... Тоді, напевно, задумаюсь над своєю бездіяльністю...))

Shanti, а як президент позвонить то тоді куда звонити щоб його провірити чи скаргу писати?)))

Я коли в наше обласне телефонувала, то мені спокійно пояснили, що це аферист і порадили не перейматись...
Я так і зробила...
Чекаю, коли президент подзвонить... Тоді, напевно, задумаюсь над своєю бездіяльністю...))
Мені також сказали що аферисти ні копійки недавати. Але злі були що представилися з поліції ці колектори

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі