Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви із села+380639414027
Придставився Тищенко.
Співробітник поліції.
Дзвонить в сіль раду.
З бистрозайма
Хто це?
Ви все вірно зробили ) Тіло він вже захотів...Ааа..не тіло ? 6400?не 3000?Короче обдзвонили всіх. Просили спочатку 16т потім 8 потім 6400 тіло 3000. Мама сказала шо їй до мене нічого. В селі всі знають шо мошенники. Погрожував смс присилав я поліцію визвала і заяву написала.
Тіло 3000 він хотів 6400 я до суду послала. Каже мамі або 6400 або 3 роки тюрми мені.Ви все вірно зробили ) Тіло він вже захотів...Ааа..не тіло ? 6400?не 3000?
ДаВи із села
Тіло 3000 він хотів 6400 я до суду послала. Каже мамі або 6400 або 3 роки тюрми мені.
Ну вже й стараеться хоч якусь копiйчину заробити...Всеодно недам. Розговорів вже неоминути. Все село гуде. Три дні держить. Та я забила на то. Але поки недійдуть до тіла неотдам.Ну вже й стараеться хоч якусь копiйчину заробити...
3 года тюрьмы??Тіло 3000 він хотів 6400 я до суду послала. Каже мамі або 6400 або 3 роки тюрми мені.
Да
дeбuлы3 года тюрьмы??
За Гражданско правовые отношения ? БыстроЗайм самые примитивные.
После 2 месяцев просрочки, звонит овчарка с БыстроЗайма, и вместо привет, и тд., сходу спрашивает у меня "Называйте номер квитанции, что бы я удостоверилась что Ваша оплата прошла")дeбuлы
Їм паралельно... Повірте...Как и в другой теме я писал-ИДИТЕ И ПИШИТЕ заяву в полицию и в прокуратуру. Они не любят когда мошенники представляясь органами пытаются выбить деньги.
Куда мой быстрозайм делся...просрочка с августа.за все время несколько звонков и смс,а пол года уже точно ни слуха ни духа от них...После 2 месяцев просрочки, звонит овчарка с БыстроЗайма, и вместо привет, и тд., сходу спрашивает у меня "Называйте номер квитанции, что бы я удостоверилась что Ваша оплата прошла")
Непаралельно дуже злі були. Я в область продзвонила чи існує такий. Зразу почали реєструвати скаргу. А такий існує. (Депутат) хз хто такий і звідкиЇм паралельно... Повірте...
если их морозить, не звонят.Куда мой быстрозайм делся...просрочка с августа.за все время несколько звонков и смс,а пол года уже точно ни слуха ни духа от них...
Ну тогда все ясно..если их морозить, не звонят.
Я коли в наше обласне телефонувала, то мені спокійно пояснили, що це аферист і порадили не перейматись...Непаралельно дуже злі були. Я в область продзвонила чи існує такий. Зразу почали реєструвати скаргу. А такий існує. (Депутат) хз хто такий і звідки
Мені також сказали що аферисти ні копійки недавати. Але злі були що представилися з поліції ці колекториЯ коли в наше обласне телефонувала, то мені спокійно пояснили, що це аферист і порадили не перейматись...
Я так і зробила...
Чекаю, коли президент подзвонить... Тоді, напевно, задумаюсь над своєю бездіяльністю...))