Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Є номер телефону, є фото персонажу, але прізвище встановити наразі не маю змогу. Мені потрібно прізвище цього громадянина. Фото в пп можу скинути. Від мене особиста подяка, та гривень 100 на картку можу закинути.
Є номер телефону, є фото персонажу, але прізвище встановити наразі не маю змогу. Мені потрібно прізвище цього громадянина. Фото в пп можу скинути. Від мене особиста подяка, та гривень 100 на картку можу закинути.
Брєд, яке прізвище, ви з Марсу??? Ніхто Вам не скаже прізвище, а якщо скаже - це шахрай, якому Ваші 100 грн. на пиво не вистачає.
Блюмкін. Давайте гроші сюда во
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.