Допоможіть,що робити мені далі?Дорошкевич наклала арешт на дитячі.

• Автор теми Автор теми YLIA97
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 3K
Звернулися до адвоката,самі не ризикнули.Він написам позовну заяву і сказав відправити.Він сказав,що на його думку краще відправляти на Київський адміністативний суд,а не в наш місцевий.

Звернулися до адвоката,самі не ризикнули.Він написам позовну заяву і сказав відправити.Він сказав,що на його думку краще відправляти на Київський адміністативний суд,а не в наш місцевий.
Якщо все буде добре з судом,а це ще не скоро буде,тому що щей карантин,то будемо писати скаргу в Міньюст.

Я вибачаюсь,а скільки був займ?І як давно,що вони так швидко зробили ВН?

Якщо все буде добре з судом,а це ще не скоро буде,тому що щей карантин,то будемо писати скаргу в Міньюст.
А скільки адвокат взяв коштів?

Я вибачаюсь,а скільки був займ?І як давно,що вони так швидко зробили ВН?
Тут у всіх порізному.
А скільки адвокат взяв коштів?
Мені тут трішки повезло,він знайомий.Сказав ,що потім поговоримо.

Тут у всіх порізному.

Мені тут трішки повезло,він знайомий.Сказав ,що потім поговоримо.
Зрозуміло
Тут я немного не понял. А чего они у вас счёт заблокировали?
На цю карту я не брала займ,в так то брала.

Але я в будь-якому випадку вирішувала б це питання через суд.Можливо навіть принципово.
І Колейчик, туди ж і стільки ж!!! Боже прости мене грішну, в такий великий день???
Там вродьби цьому Колейчику закрили доступ до якихось реєстрів,мені адвокат говорив,але через хвилювання не запам'ятала та і не сильно сильна в їх термінах

І, ще,кого хвилює питання про виїзд за кордон через напис,не хвилюйтеся він не впливає,це може заборонити суд але це не проста процедура так що не бійтеся.

Я точно не знаю яке мфо,але фактор погрожував що накладе арешт.
Ммм,де брали не знаєте?тоб то це вже ваш борг продали,а вони арешт,але скільки вони хочуть?
Маri, Ага,це мене сьогодні глобал забавляв такими листами про заборону

Але я в будь-якому випадку вирішувала б це питання через суд.Можливо навіть принципово.

Там вродьби цьому Колейчику закрили доступ до якихось реєстрів,мені адвокат говорив,але через хвилювання не запам'ятала та і не сильно сильна в їх термінах
А можливо знаєте,скільки коштує піти до адвоката,щоб написав листа.?

Назад
Угорі