burnooksana
Only read
- Дописи
- 27
- Реакції
- 7
- Бали
- 3
burnooksana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
або обмінники звідси https://obmify.com/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звичайна пугалка, мені теж таке надсилали, не беріть близько до серцяБагато разів обіцяла, що закину гроші, але зараз моя ситуація така, що я тільки шукаю роботу. Спочатку мені погрожували статтями, а зараз погрожують листом. У мене немає світла, немає інтернету, а старий телефон уже зовсім сдихає. Анастасія СК написала таке:
«Доброго дня! Це Анастасія Сергіївна стосовно Селфі Кредит.
Ви не сплачуєте платіж уже 10-й день, сума становить 900,00 грн.
Компанії розцінювати це як ваше бажання привласнити кошти незаконно? За адресою реєстрації готується до відправлення ЛИСТ-ПОВІДОМЛЕННЯ. Якщо оплати не буде сьогодні, ви потрапите до реєстру недобросовісних боржників, що тягне за собою застосування юридичних дій з боку компанії для повернення боргу.
Адресу реєстрації не змінювали?
У меня был у них кредит, закрыл в 10ых числах мая. Брал 3000, один платеж в размере 600 заплатил. Потом случайно внес 900 гр, они пошли в тело. С апреля ушел в просрочку. Где-то через месяц предложили мне за 3500 закрыть. Решил не ждать лучших условий, переплата не прям большая вышлаТело кредита 10000, заплатил им 11500, сейчас просрочка 50 дней, предлагают заплатить 2 платежа по 7800 гривен в течении 30 дней, то есть ещё сверху 15600, пытаюсь с ними договориться на меньшую сумму и разбить на 5 -6 платежей - на уступки вообще не идут, может кто подскажет как договаривались с ними?
Да переплата небольшая, у меня получается полтара тела, не считая того что я им уже заплатилУ меня был у них кредит, закрыл в 10ых числах мая. Брал 3000, один платеж в размере 600 заплатил. Потом случайно внес 900 гр, они пошли в тело. С апреля ушел в просрочку. Где-то через месяц предложили мне за 3500 закрыть. Решил не ждать лучших условий, переплата не прям большая вышла
тугі вони. не йдуть на такі умови . А біжать до суду. на форумах читала про Селфі , то зараз як бішені бігають по судамТело кредита 10000, заплатил им 11500, сейчас просрочка 50 дней, предлагают заплатить 2 платежа по 7800 гривен в течении 30 дней, то есть ещё сверху 15600, пытаюсь с ними договориться на меньшую сумму и разбить на 5 -6 платежей - на уступки вообще не идут, может кто подскажет как договаривались с ними?