Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ким він представився,не Євгенієм?
Ого то я тільки що знов прослухала розмову ,то він взагалі не назвався ,ото я затуркана,це ж треба було так розгубитись.Ну нічого він казав, що перед приїздом ще будуть телефонувати ,буду готуватись до розмови ,хоча то такі мерзоти ,що можуть запутати.А ким він представився,не Євгенієм?
Мені вчора Євгеній телефонував,сказав,що я мабуть соромлюся в когось позичити кошти,тому якщо я їм дам декілька номерів знайомих і родичів,він сам за мене попросить і дуже швидко мені посипляться на картку гроші.А ще сказав,що йому мене дуже шкода тому він мою справу з низу тримає,а я йому запропонувала взятку,щоб він її сховав,так на років парочку,сказав,що взятка це кримінал.Потім я його похвалила,що він самий чемний із всіх звонілокОго то я тільки що знов прослухала розмову ,то він взагалі не назвався ,ото я затуркана,це ж треба було так розгубитись.Ну нічого він казав, що перед приїздом ще будуть телефонувати ,буду готуватись до розмови ,хоча то такі мерзоти ,що можуть запутати.
Він мені теж казав,коли я сказала ,що не маю звідки взяти свідків ,що це не мої проблеми ,каже ми самі в телефонному режимі з сусідами домовимось ,щоб вони підійшли.Мені вчора Євгеній телефонував,сказав,що я мабуть соромлюся в когось позичити кошти,тому якщо я їм дам декілька номерів знайомих і родичів,він сам за мене попросить і дуже швидко мені посипляться на картку гроші.А ще сказав,що йому мене дуже шкода тому він мою справу з низу тримає,а я йому запропонувала взятку,щоб він її сховав,так на років парочку,сказав,що взятка це кримінал.Потім я його похвалила,що він самий чемний із всіх звонілок
Про всяк випадок ще нагадаю вам нічого не підписувати, якщо приїдуть і будуть папірці підсовувати)Він мені теж казав,коли я сказала ,що не маю звідки взяти свідків ,що це не мої проблеми ,каже ми самі в телефонному режимі з сусідами домовимось ,щоб вони підійшли.
Да,то він реально Вас залякав!!!Він мені теж казав,коли я сказала ,що не маю звідки взяти свідків ,що це не мої проблеми ,каже ми самі в телефонному режимі з сусідами домовимось ,щоб вони підійшли.
Дякую .Прийму до уваги ,а то всяке може бути через хвилювання .Про всяк випадок ще нагадаю вам нічого не підписувати, якщо приїдуть і будуть папірці підсовувати)
Просто вони особливо активно всякі папірці сунуть, коли закінчується строк позовної давності. А ви підпишете і поновите його. Не треба так.Дякую .Прийму до уваги ,а то всяке може бути через хвилювання .
Когда мне так говорили я отвечала:когда вас ждать? Я в гости ещё полицию и прокуратуру позову,чай поставлю пирогов напеку,посидим поболтаем.Они тогда от растерянности говорили: больная б.ять совсемВЫ должны понять одну вещь, они будут говорить все что угодно лишь бы вас запугать и заставить платить, но все их разговори только и останутся пустой болтовней, если они и приедут то не думайте что там будут злые бородатые дядьки которые одним видом заставляют вернуть деньги, ну приедет юрист с представителем даст бумажку и пойдет себе дальше.
И тогда они сами трубку бросалиКогда мне так говорили я отвечала:когда вас ждать? Я в гости ещё полицию и прокуратуру позову,чай поставлю пирогов напеку,посидим поболтаем.Они тогда от растерянности говорили: больная б.ять совсем