Annianka
Читач
- Дописи
- 8
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Annianka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,доплможіть будь ласка розібратись.У мене така ситуація.
6 років тому мала картку,після скорочення з роботи перестала платити.Був суд у 2015 році,виконавчим листом мала стягуватись заборгованість,але так і цього не було.Так я я не отримувала взагалі ніяких доходів і не маю майна.
Більше ніяких судів,повідомлень,листів не було.Тихо.
Вчора отримала лист про відкриття виконавчого провадження по цій справі.
Минуло 5 років...Провадження теж цікаве,було кинуто просто в поштову скриньку,хоч по закону має бути відправлене рекомендованим листом,саме провадження просто підписане виконавцем,печатки немає?
На конверті стоїть штамп виконавчої служби.
У провадженні просять подати декларацію про доходи.та сплатити судовий збір.
Я взагалі не отримую ніяких доходів,майна немає,підприємницьку діяльність не веду.так як не працюю,знаходжуся вдома,так як маю дитину з орфанним з захворюванням.
Допоможіть розібратись, чи є дії виконавця законними?Та як правильно вчинити.
Дякую усім хто відгукнеться.
6 років тому мала картку,після скорочення з роботи перестала платити.Був суд у 2015 році,виконавчим листом мала стягуватись заборгованість,але так і цього не було.Так я я не отримувала взагалі ніяких доходів і не маю майна.
Більше ніяких судів,повідомлень,листів не було.Тихо.
Вчора отримала лист про відкриття виконавчого провадження по цій справі.
Минуло 5 років...Провадження теж цікаве,було кинуто просто в поштову скриньку,хоч по закону має бути відправлене рекомендованим листом,саме провадження просто підписане виконавцем,печатки немає?
На конверті стоїть штамп виконавчої служби.
У провадженні просять подати декларацію про доходи.та сплатити судовий збір.
Я взагалі не отримую ніяких доходів,майна немає,підприємницьку діяльність не веду.так як не працюю,знаходжуся вдома,так як маю дитину з орфанним з захворюванням.
Допоможіть розібратись, чи є дії виконавця законними?Та як правильно вчинити.
Дякую усім хто відгукнеться.