Допоможіть порадою. Виконавче від Монетки

• Автор теми Автор теми Helena777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
смотря что исполнитель прописал, у меня тупо заблокировали счета, на ту сумму на которую он наложил арест, без списаний, бодаюсь)

Зачем увольняться? Вы себе только хуже сделаете
Получила сегодня заказное от Єфименко про ИН
На форуме есть адвокат, который берет оплату частями до 6 месяцев пообщайтесь с ним)
А кто именно?

Вот его статья
А вот само предложение, второй пункт.

1. Підписуємо договір про надання професійної правової домоги між Клієнтом та Адвокатським бюро "Калінін і Партнери" (пересилаємо договорів Новою Поштою з підписом,печаткою).
2. Клієнт оплачує гонорар (винагороду) на банківський рахунок Адвокатського бюро, що вказаний в договорі, повністю, або частково (рівними частинами щомісяця в строк до 6 міс.).

У них даже есть возврат за провал в суде.
Я работаю с ними, все верно ,можно договорится частями. Подпишите договор и вперёд. Робота делается, а деньги появятся отдадите.

Helena777, Ефименко +/- адекватный. Арест может наложить но по заяве снимает, тут писали в темах. Напишите почту свою дам пример.

Це якщо буде виконавче провадження,а в вас звичайна смс.)Про провадження не попереджають взагалі.Моніторьте себе на Асвп, та в реєстрі боржників.І на даному етапі прострочки про це не думайте!)
Добрий вечір вони мені погрожують що буде зроблений напис нотаріусом

Добрий вечір вони мені погрожують що буде зроблений напис нотаріусом
Добрий!В вас маленька прострочка!)На данному етапі того не буде,а якщо й буде,то не попереджають про це..
Заспокойтеся!Зробіть глибокий вдих, видих...Все....
І зітріть смс!
Вони вас просто лякають..

Добрий!В вас маленька прострочка!)На данному етапі того не буде,а якщо й буде,то не попереджають про це..
І зітріть смс!
В мене вже рік просрочки
І зітріть смс!
Вони можуть позвонити до мене на роботу а мені це не треба
І зітріть смс!

Останнє редагування:
В мене вже рік просрочки

вы работаете официально? если да, конечно могут и давали ли вы контакты работы?

А якщо погрожують заблокувати картки
мне вам показать сколько смс и писем мне присылают с угрозами, месяца 3 угрожают. вам же писали, что о таких вещах не будут предупреждать, а просто влепят и все. я морально готова к этому, и вы готовьтесь.

В мене вже рік просрочки

Ну так год уже..Чего боятся то? Звонков? Можно подумать что за год их не было..Или бредовых смс? Успокойтесь!Все будет хорошо!

Я просто боюсь що вони блоконуть мені карту
Они об этом не предупредят в смс!Мониторьте себя на АСВП переодически..И спите спокойно!
P.S.У меня ИНН и суд,сплю спокойно, живу нормально)

Назад
Угорі