Допоможіть порадою. Виконавче від Монетки

• Автор теми Автор теми Helena777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K

Helena777

Читач
Дописи
9
Реакції
2
Бали
128
Helena777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Випадково зайшла в Дію і побачила що на мене відкрите виконавче провадження від Інновації (Монетка), я до такого готова не була, перший раз таке, дуже переживаю як тепер бути? Боюсь щоб до роботи недобрались. Порадьте щось!

Випадково зайшла в Дію і побачила що на мене відкрите виконавче провадження від Інновації (Монетка), я до такого готова не була, перший раз таке, дуже переживаю як тепер бути? Боюсь щоб до роботи недобрались. Порадьте щось!
А скільки прострочка?Яка сума?

То есть до работы не добрались?Все равно постанова туда должна прийти..Тут вы ничего не сделаете.

раджу)) почитайте раздел Суд, исполнитель, исполнительная надпись
так же, можете ознакомиться с темой, которая у меня в подписи. там будут ответы на основные вопросы.
и общий, так сказать совет, сами или с помощью юриста подавайте иск в суд о признании ИНН такой, что не подлежит исполнению

Вам нужно сносить ИНН в суде.
Чтобы не взыскивали с заработной платы, нужно писать заявление на обеспечение иска

Прострочка 6 міс. Тіло 2990, нарахували борг 13089
Можна звернутися до юриста,як на форумі так і до знайомого...Якщо не зносити-прийде на роботу і будете платити 20 відсотків від зарплати...Можете спробувати й самі -на форумі є вся необхідна інфо

Почему?Ну прийдёт постанова?Что ж страшного то? Думайте лучше про то, что надо ИНН снести.
Я уже ознакомилась что нужно сносить, но тут опять же проблема, это же все не бесплатно, если юриста помощь просить,а средств сейчас совсем нету((

Подскажите реально могут заблокировать щета

Вкладення

• Screenshot_20210116-203823_Messages.webp
    Screenshot_20210116-203823_Messages.webp
    15.1 Кб · Перегляди: 66
Я уже ознакомилась что нужно сносить, но тут опять же проблема, это же все не бесплатно, если юриста помощь просить,а средств сейчас совсем нету((
Могут

У вас есть три года на снос ИНН, просто до сноса ИНН вам будет снимать по 20% с зарплаты.Вот и всё...
Щета??? Счета!!!!Но не посредством смс.Смс это просто бред.

У вас есть три года на снос ИНН, просто до сноса ИНН вам будет снимать по 20% с зарплаты.Вот и всё...

Щета??? Счета!!!!Но не посредством смс.Смс это просто бред.
Ну извиняюсь за щета
Ну извиняюсь за щета
Я просто больше общаюсь на украинском

Ну извиняюсь за щета

Я просто больше общаюсь на украинском
Тоді пишить українською!)))Рахунки)) Заспокойтеся,це смс звичайна стандартна пугалка!Все!)Це безліч таких буде..))Звикайте! Багато цікавого прочитаєте!)

Кредит капітал вже точно не може блокувати рахунки ))
Але виконавець може накладати арешт на рахунки ... Якщо буде відкрито виконавче провадження.

Тоді пишить українською!)))Рахунки)) Заспокойтеся,це смс звичайна стандартна пугалка!Все!)Це безліч таких буде..))Звикайте! Багато цікавого прочитаєте!)
Просто одні пишуть що якщо буде виконавче провадження то можуть заблокувати

Назад
Угорі