Допоможіть порадою! Хто домовлявся з Преміум Актив

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 5K
Рік була просрочка. З 4000 нарахували 100000. Сьогодні закрила за тіло+10% ,всякого було за цей рік від них, з ними не спілкувалася взагалі. Предложили за тіло, чому я дуже рада. Слава Богу у мене вже їх не буде.
В мене також тіло було 3000грн.півроку прострочка,нарахували майже 60000грн.телефонували постійно,але я з ними не спілкувався,з ними нема про що говорить,потім прислали у вайбер закрити за тіло,я їм відповів,що закрию тіло,але при цьому вони мені повинні скинути гарантійного листа,скинули мені листа,і я закрив за тіло займ,зробив оплату,на наступний день кредит закрили,а ще через день скинули довідку про закриття кредиту!

А если они уже сделали Инн можно ли с ними за тело договаоиваца или это без полезно, тело 12, Инн сделали на 52 тис.
Врятли. Но можете попробовать сказать готова отдать тело или снесу надпись. Но исполнитель по идее должен будет сумму изменить. Теперь вы ему должны а не им по факту.

Вам предложили меньше тела?????
нет,тело и %
А если они уже сделали Инн можно ли с ними за тело договаоиваца или это без полезно, тело 12, Инн сделали на 52 тис.
а кто сделал премиум актив?

В мене також тіло було 3000грн.півроку прострочка,нарахували майже 60000грн.телефонували постійно,але я з ними не спілкувався,з ними нема про що говорить,потім прислали у вайбер закрити за тіло,я їм відповів,що закрию тіло,але при цьому вони мені повинні скинути гарантійного листа,скинули мені листа,і я закрив за тіло займ,зробив оплату,на наступний день кредит закрили,а ще через день скинули довідку про закриття кредиту!
преміум за тіло закриває? дивно

Також гарантійний лист і довідку про закриття зробили.

Рік була просрочка. З 4000 нарахували 100000. Сьогодні закрила за тіло+10% ,всякого було за цей рік від них, з ними не спілкувалася взагалі. Предложили за тіло, чому я дуже рада. Слава Богу у мене вже їх не буде.
А договаривались как? В Вайбере, по телефону или писали им на почту? Тоже хочу закрыть, насчитали с 12500 уже почти 500000

премиум или кредит капитал?

В мене сьогодні терор від них.Це просто сущий Ад. Не встигла закрити кешбері як ті почали тризвонити. Навіть не встигла перевести дихання як ті вже нарісовались. Напевне побачили що я оплатила кешбері. За 2000 хочуть 15000. Написала що давайте домовимось за більш лояльні умови то не погодились

Их каллам можно разве что что-нибудь такое написать ? но уж никак не о "договариваться" и тем более что-либо платить

Вкладення

• Screenshot_2021-04-08-10-26-23-581_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2021-04-08-10-26-23-581_com.viber.voip.webp
    27.5 Кб · Перегляди: 104
  • Screenshot_2021-04-08-10-26-19-987_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2021-04-08-10-26-19-987_com.viber.voip.webp
    33.6 Кб · Перегляди: 105
Их каллам можно разве что что-нибудь такое написать ? но уж никак не о "договариваться" и тем более что-либо платить
ПРЕМІУМ?
В мене сьогодні терор від них.Це просто сущий Ад. Не встигла закрити кешбері як ті почали тризвонити. Навіть не встигла перевести дихання як ті вже нарісовались. Напевне побачили що я оплатила кешбері. За 2000 хочуть 15000. Написала що давайте домовимось за більш лояльні умови то не погодились
падлы тоже пристали покая не дают ,угрожают
а нам два тела хотят по второму кредиту :(

Да, петушарня "премиум актив".

Ни в коем случае ни одной копейки не платить.
У них пути всего два - или в суд, или на хй. По второму ходят гораздо чаще, а по поводу первого - проверяйте себя периодически на сайте судебной власти и ничего не бойтесь. Тут бояться нечего!

Назад
Угорі