Допоможіть,чи вони правда можуть приїхати і оцінювати моє майно?

• Автор теми Автор теми novichok
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

novichok

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
9
Бали
283
novichok не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я тут новачок але завдяки вашому форуму спала спокійно багато тем перечитала,але от сьогодні це написали,я з ними на зв'язок взагалі не виходила,чи правда шо вони можуть таке зробити?

Вкладення

• 198AEC9E-8BA0-4E35-AF8A-E137F772DA0D.webp
    198AEC9E-8BA0-4E35-AF8A-E137F772DA0D.webp
    126.4 Кб · Перегляди: 171
  • E83BA353-FAEC-4348-BDAF-80DDEEF18905.webp
    E83BA353-FAEC-4348-BDAF-80DDEEF18905.webp
    114.4 Кб · Перегляди: 175
Я тут новачок але завдяки вашому форуму спала спокійно багато тем перечитала,але от сьогодні це написали,я з ними на зв'язок взагалі не виходила,чи правда шо вони можуть таке зробити?
Не правда, мфо не має права описувати Ваше майно)) не читайте те, що вони написують))

Не правда, мфо не має права описувати Ваше майно)) не читайте те, що вони написують))в мене ше пару мфо в просрочці,я раніше дуже боялась телефон виключала з хати не виходила,але перечитала ваш форум і це помогло ,але всерівно трохи страшно,таліон пише шо подадуть в суд,соскредит каже що заберуть дитину і зроблять мене відомою на весь інтернет

novichok, єдине, що реально має значення, це якщо вони дійсно подадуть до суду або зроблять внн. Тому потрібно час від часу перевіряти себе на Судовій владі і у эрб.
Все інше - їхні дурощі націлені виключно на залякування.

Але все ж таки мало для того, щоб вже зрозуміти, що ніхто нічого у вас не "опише", дитину не забере і не приїде по гроші додому.

на форуме есть темка отличная Раздел для новичков. внимательно почитайте. Есть тема СМС которые нам шлют. Изучите и её

приїхати?
можуть...
виключно щоб потестувати наскільки вони можуть сісти дупою на пляшку...з-під шампанського...
чеського(2літри)

Вкладення

• 0_591cb_80c618ea_XL.webp
    0_591cb_80c618ea_XL.webp
    18.2 Кб · Перегляди: 135
  • unnamed (1).webp
    unnamed (1).webp
    8.1 Кб · Перегляди: 128
Останнє редагування:
У кредит+ фантазия очень богатая?

Анакуа Вы их читаете? Удалите вайбер да и живите спокойно. Кредит-плюс. У нас они тоже есть. Уже почти год не платим.
Пишут, наверное, тоже что-то. :radist:

Жаль, вайбер удалили и симка отдельно лежит:бухаю:

отвечу просто-нет конечно,это очередной пи......ш

Анакуа Вы их читаете? Удалите вайбер да и живите спокойно. Кредит-плюс. У нас они тоже есть. Уже почти год не платим.
Пишут, наверное, тоже что-то. :radist:

Жаль, вайбер удалили и симка отдельно лежит:бухаю:
Найгірше те що вони виздонюють і погрожують вчителям з якими я спілкувалася 6 років тому,звідки вони беруть номери? І що можна зробити щоб вони не видзвонювали їм?

Найгірше те що вони виздонюють і погрожують вчителям з якими я спілкувалася 6 років тому,звідки вони беруть номери? І що можна зробити щоб вони не видзвонювали їм?
Скажiть вчителям, що то шахраї телефонують. Ви не можете нести вiдповiдальнiсть за всi дзвінки Вашим знайомим.
Не зважайте. Приберіть почуття провини зі своєї голови.
А вчителi нехай скаржаться на урядову гарячу лiнiю.

В мене оточення їх послали гарненько то відстали...через місяця два знову хотіли зробити продзвін, але знову їх послали...тепер поки мовчать

В мене оточення їх послали гарненько то відстали...через місяця два знову хотіли зробити продзвін, але знову їх послали...тепер поки мовчать
Ще підкажіть будь ласка якщо взагалі їм кредити не віддавати які можуть бути наслідки?

Думаю, что Вы 6 лет не общались с учителями этими, и наверное переживаете ещё 6 лет необщения)) и по первому посту, там из ста слов, 25 слов "може бути", а этого никогда не будет.....
Ще підкажіть будь ласка якщо взагалі їм кредити не віддавати які можуть бути наслідки?
Форум читайте, есть ответы на ВСЕ вопросы

Думаю, что Вы 6 лет не общались с учителями этими, и наверное переживаете ещё 6 лет необщения)) и по первому посту, там из ста слов, 25 слов "може бути", а этого никогда не будет.....

Форум читайте, есть ответы на ВСЕ вопросы
Ніяких наслідків!

Вот что мне вчера написали с Готивочки!

Вкладення

• 20210409_081211.webp
    20210409_081211.webp
    64.2 Кб · Перегляди: 80
  • Screenshot_20210409-081059_Viber.webp
    Screenshot_20210409-081059_Viber.webp
    88.9 Кб · Перегляди: 67
  • Screenshot_20210409-081105_Viber.webp
    Screenshot_20210409-081105_Viber.webp
    87.2 Кб · Перегляди: 68
  • Screenshot_20210409-081109_Viber.webp
    Screenshot_20210409-081109_Viber.webp
    76.6 Кб · Перегляди: 110
novichok, єдине, що реально має значення, це якщо вони дійсно подадуть до суду або зроблять внн. Тому потрібно час від часу перевіряти себе на Судовій владі і у эрб.
Все інше - їхні дурощі націлені виключно на залякування.
А как пересмотреть себя в судовой Владе. Там надо указать назву суду,номер справа,а я не знаю?

х... там плавал.ничего они не могут.

А как пересмотреть себя в судовой Владе. Там надо указать назву суду,номер справа,а я не знаю?
Нет, вводите только фио на украинском языке в графе сторона по делу))

Назад
Угорі