Допоможіть, будь ласка, з порадою

• Автор теми Автор теми No doubt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 158
  • Перегляди Перегляди 6K
Незнаю,надеюсь автор не темнит.А то,что симки дублируют к которым привязаны счета это редко,но бывает
Краще б це були вигадки, а не реальні неприємності. Важко дійти до кінцевого результату і знайти дійсно винних

Незнаю,надеюсь автор не темнит.А то,что симки дублируют к которым привязаны счета это редко,но бывает
Про дублирующие симки я слышал, как по мне то это уже грубое нарушение со стороны сотового оператора, продав новую сим карту совершенно другому человеку и оставить все привязки на ней, ну должна же как то информация по номеру обнулятся что ли, как это так, купить через какое время этот же номер но уже как новый и получить доступы ко всему

Про дублирующие симки я слышал, как по мне то это уже грубое нарушение со стороны сотового оператора, продав новую сим карту совершенно другому человеку и оставить все привязки на ней, ну должна же как то информация по номеру обнулятся что ли, как это так, купить через какое время этот же номер но уже как новый и получить доступы ко всему
Якщо б я від‘єднала його від моїх особистих акаунтів, нічого б не сталось, хтось міг би ним нормально користуватись. Тут уже моя помилка

Этого я не знаю, может человек просто не договаривает что то.
Я розповіла все як є, все, що знаю про ситуацію в якій опинилась. Просто хотіла почути поради від людей, які мають з тим досвід. Випадково натрапила на форум, шукаючи інформацію про схожі ситуації. Саме він трохи надав впевненості і допоміг справитись з переживаннями.

Этого я не знаю, может человек просто не договаривает что то.
Но мы же здесь все для того что бы выговориться.Узнать ответы на вопросы.Подкрепиться позитивом и поддержкой форумчан

Я розповіла все як є, все, що знаю про ситуацію в якій опинилась. Просто хотіла почути поради від людей, які мають з тим досвід. Випадково натрапила на форум, шукаючи інформацію про схожі ситуації. Саме він трохи надав впевненості і допоміг справитись з переживаннями.
Ну одно мфо это не страшно, к тому же укрпозыка не самые агрессивные, так что бояться тут нечего
Но мы же здесь все для того что бы выговориться.Узнать ответы на вопросы.Подкрепиться позитивом и поддержкой форумчан
Вот мы и пытались найти ответ на вопрос, а получили ище больше вопросов

Ну одно мфо это не страшно, к тому же укрпозыка не самые агрессивные, так что бояться тут нечего
Я Вам вдячна за допомогу та підтримку.

Вот мы и пытались найти ответ на вопрос, а получили ище больше вопросов
Якщо відбудуться якісь зміни, і я сама дізнаюсь усі деталі, я обов‘язково, напишу тут, щоб застерегти інших від схожих неприємностей. Можете мені не вірити, через брак інформації та деталей, це вибір і право кожного на власну думку. В будь-якому випадку, всім гарного вечора
No doubt, в Вашем случае не в полицию нужно обращаться, а в киберполицию. Это уже их профиль.
Дякую за пораду

Останнє редагування:
Как оператор может обнулить привязку к картам,это уже ошибка старых владельцев?

Как оператор может обнулить привязку к картам,это уже ошибка старых владельцев?
Ніяк, потрібно самому контролювати ті номери телефонів, до яких прив‘язані будь-які фінансові картки чи банкінги, електронні пошти та інше. І вчасно реагувати на їх зміну, знаючи про можливі небезпеки із приватними даними. Це я зрозуміла з власного сумного досвіду

Ніяк, потрібно самому контролювати ті номери телефонів, до яких прив‘язані будь-які фінансові картки чи банкінги, електронні пошти та інше. І вчасно реагувати на їх зміну, знаючи про можливі небезпеки із приватними даними. Це я зрозуміла з власного сумного досвіду
Я теж номер змінила,вперший ж день на Вайбер написав чувачок і обвинувачував у всіх смертельних і не тільки гріхах.Думала вже знову міняти,але на другий день дійшло до нього,що сімку я тільки купила і ніяких боргів з нього не вибивала,тому що сама боржниця...Потім Він подзвонив і сказав можливо нас доля звела,а я йому :,,Так,звела,мене з чоловіком і трьома дітьми,приймаєте???,попросила не телефонувати більше і все.

Я теж номер змінила,вперший ж день на Вайбер написав чувачок і обвинувачував у всіх смертельних і не тільки гріхах.Думала вже знову міняти,але на другий день дійшло до нього,що сімку я тільки купила і ніяких боргів з нього не вибивала,тому що сама боржниця...Потім Він подзвонив і сказав можливо нас доля звела,а я йому :,,Так,звела,мене з чоловіком і трьома дітьми,приймаєте???,попросила не телефонувати більше і все.
Нічого собі, різні випадки, я вже нічому не здивуюсь

вот именно.И на чужую карту 100% не дадут , я сам пробовал
кредит лайт дає, аби картка була кредитна. Інфа перевірена - слова самої працівниці цієї шараги.
Сегодня хотели взламать личный кабинет,но что то пошло не так...
В мене так сімкарту водафона намагались продублювати то я від неї все відключила. Але навіть один раз дзвонило одне мфо і назвали мені чоловіче ім'я типу він на цей еомер лишив контакт для оформлення кредиту. Щей поштову скриньку спробував зламати, але не вийшло бо я і там все ледве встигла поміняти.

Останнє редагування:
Назад
Угорі