Starfin ДОПОМОЖІТЬ 4-5 день просрочки Starfin

• Автор теми Автор теми ctonk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 2K

ctonk

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
1
Бали
3
ctonk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло повідомлення що будуть обзванювати номери, я написав у вайбер з переляку що завтра зможу закрити, тіло 7 з нарахуваннями 18 000, сказав менеджер що можна до 18:00 найти половину і завтра половину до 18:00, чи будуть дзвонити вони рідним і оточенню? І що з таким робити?

А що скажете за CLY, кредит кассу, лимон
ці можуть, за клай не знаю, каса може і подзвонити, лимон продасть таліону через місяць, вони підключать дзвонілок афк і ті почнуть писати смс-ки і дзвонити всім кого знайдуть

йоб вашу промокашу, автор
Брать не ссу, но звонков ссу
читайте форум
Був дурний брав, пішов працювати закривати не можу, брав один щоб закрити другий, не знав за мфо зовсім

Був дурний брав, пішов працювати закривати не можу, брав один щоб закрити другий, не знав за мфо зовсім
тогда у тебя 2 варианта:
1. ОЧЕНЬ хороший. Предупредить всех, а особенно близких, про свою глупость - признавать ошибки это удел сильных, и закрывать за тело. Да, просрочки, ну, такая доля МФОшная.
2. Кручу верчу нае*ать себя хочу. Короче, придти через 3-6 месяцев к 1му варианту, но уже с разрушенной психикой.

Ну а що з ними робити? Лимон там 4к закрити щоб, кассу кажуть що треба закривати там тяжко потім з ними
або закривати повністю, або йти в просрочки, пролонгації - гроші на вітер

Назад
Угорі