Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне кажется, надо самому пробовать договариваться. К юристам обращаться уже в том случаи, если подали в суд и хотелки большие. А так смысл в услугах юриста, Он не будет за вас договариваться с этими шарагами.Шановні форумчани, чи була у когось практика домовлятися з Мфо через юриста?? Є взагалі в цьому сенс чи ні? Бо КК на поступки не йдуть, суду теж не дуже хочеться(
Все що може зробити юрист, це качати з вас гроші. З МФО можна домовитися заплативши їм або чекати суд. Все інше то як мертвому припарка.Шановні форумчани, чи була у когось практика домовлятися з Мфо через юриста?? Є взагалі в цьому сенс чи ні? Бо КК на поступки не йдуть, суду теж не дуже хочеться(
Согласна на все 100%Все що може зробити юрист, це качати з вас гроші. З МФО можна домовитися заплативши їм або чекати суд. Все інше то як мертвому припарка.
Всі ці контори ідуть на зустріч.... лише в одному випадку- якщо судова перспектива у справі "туманна". Їхні юр. відділи також свій хліб їдять не задарма.Шановні форумчани, чи була у когось практика домовлятися з Мфо через юриста?? Є взагалі в цьому сенс чи ні? Бо КК на поступки не йдуть, суду теж не дуже хочеться(
Ну и юристы договариться с мфошками не всегда могут и не всегда хотят. Если сами не договоритесь, то и юристы не сильно будут жoпy за вас рвать. А деньги им платить придётся. То уж лучше эти деньги собирать на закрытие тех самых мфошек, или же уже пусть в суд подают.Всі ці контори ідуть на зустріч.... лише в одному випадку- якщо судова перспектива у справі "туманна". Їхні юр. відділи також свій хліб їдять не задарма.
Просто бачила, що взагалі є таке, що дзвінки від шарах переадресовуються юристу і він вже з ними говорить.Мне кажется, надо самому пробовать договариваться. К юристам обращаться уже в том случаи, если подали в суд и хотелки большие. А так смысл в услугах юриста, Он не будет за вас договариваться с этими шарагами.
А вы сначала юристу платите деньги, типа за то, что ему звонки от шараг переадресовываются+ шараги вас достают, а потом всё равно платите этим шарагам. В результате потратите денег в 2 раза большеПросто бачила, що взагалі є таке, що дзвінки від шарах переадресовуються юристу і він вже з ними говорить.
Ви маєте раціюА вы сначала юристу платите деньги, типа за то, что ему звонки от шараг переадресовываются+ шараги вас достают, а потом всё равно платите этим шарагам. В результате потратите денег в 2 раза больше
Юристи клієнтам не завжди відповідають не те що мфоПросто бачила, що взагалі є таке, що дзвінки від шарах переадресовуються юристу і він вже з ними говорить.
Вы тут не одна такая.Ви маєте раціютупа ідея
просто вже не знаю шо робити в тими Кредит Капітал, бо хочеться вже швидше позакривати ці боргові питання і жити вільно
Якщо так то платіть мені, я буду з ними спілкуватисяПросто бачила, що взагалі є таке, що дзвінки від шарах переадресовуються юристу і він вже з ними говорить.
Я тоже могу с ними "пообщаться", возьму недорого за свои услуги. номер карточки скину хоть сейчасЯкщо так то платіть мені, я буду з ними спілкуватися![]()

Тіло 5000, нарахували 80000. На сайті кидала їм запити щодо списання штрафів, на електронну пошту їм писала, по телефону говорила, пропонують лише реструктуризаціюВы тут не одна такая.
Попробуйте зайти на их сайт и попросить списание % или реструкторизацию.
У вас долг большой у них?
Ахахах буду мати на увазіЯкщо так то платіть мені, я буду з ними спілкуватися![]()
Может мало времени прошло? ПодождитеТіло 5000, нарахували 80000. На сайті кидала їм запити щодо списання штрафів, на електронну пошту їм писала, по телефону говорила, пропонують лише реструктуризаціюні в какую короче
5-6 років, сьогодні знов говорила з ними, сказали що зафіксували «мою відмову»Может мало времени прошло? Подождите
Тогда пусть идут в суд5-6 років, сьогодні знов говорила з ними, сказали що зафіксували «мою відмову»![]()