Домовилася з капіталом на оплату тіла

• Автор теми Автор теми Vbv
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 892

Vbv

Форумчанин
Дописи
52
Реакції
33
Бали
878
Vbv не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можливо комусь буде корисно.
Капітал купили договір старфін,тіло 6550грн.
Хотіли 28 тис,сказали за 20 тис закриють
Дзвонили тільки до мене,правда свої писульки слали не на мою адресу,а на бабину,написала скаргу в НБУ.
Так от,кожного дня почала писати їм на пошту листи,що оплачу тільки тіло і то на платежі ,бо ніде не працюю,маю тільки підробіток,тому готова виділити на них по 500 грн в міс.
Написала якщо подасте в суд,обіцяю вам ,що свої гроші отримаєте з моєї пенції ,якщо доживу(мені 32).
І вуаля ,прийшла гарантійки на оплату тіла,по 500 грн в міс .
Тому в кого вони є,набридайте їм по 10 раз на день ,і все у вас вийде

А зачем? :))) Писать, напрягаться и всё такое.
Хотя, тактика не самая плохая, при этом, ИМХО, лучше самостоятельно не проявлять интерес к закрытию, а отвечать только когда приходит запрос - заплатите 100500 - нет, мои условия такие и точка. И пока они не созреют - копить денюжку на свои условия. Во всяком случае - напряга меньше. Хотя тут каждый сам для себя решает.

Хотя, тактика не самая плохая, при этом, ИМХО, лучше самостоятельно не проявлять интерес к закрытию, а отвечать только когда приходит запрос - заплатите 100500 - нет, мои условия такие и точка. И пока они не созреют - копить денюжку на свои условия. Во всяком случае - напряга меньше. Хотя тут каждый сам для себя решает.
З Авансом і Селфі так можна??

Чим швидше закрити і мати спокій
Не напрягаясь вообще, предлагают 40% от тела
Тож не всім ,можуть і в суд піти ,тому краще на моїх умовах закрити

Назад
Угорі