Домовилась с діджи фінанси оплатить до 15 числа , що буде якщо зроблю це завтра !

• Автор теми Автор теми Elena0909
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 168

Elena0909

Читач
Дописи
79
Реакції
28
Бали
308
Elena0909 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Домовилась з цими виродками заплатить два кредити до 15.11.25 р . Але зарплату мають дати завтра , написала їм попросила почекати що завтра заплачу все . Написали НІ оплата сьогодні ! Що чекати від них якщо не зроблю сьогодні оплату ??? Я так боюсь наче це новий кредит ,хоча прострочка вже 5 років майже 😅! І ще один кредит тіло 3500 хотят 8000 грн ,я згодилась а зараз думаю що забагато наче ні?? А то відсотки взагалі 70.000 штук ! А знаю шо робити зараз

У мене просрочка вже 6 років. Я у них один кредит закрив по гарантійному листу за 600 грн., а хотіли 5 тис.
Другий кредит на 2 тис. і прострочена заборгованість 40 тис. 🤪🤣Запропонували 9 тис. - але це багато. Звісно що я платити таке не буду.
Чекаю далі пропозицій. На 10 рік просрочення може дійде до них...

Написали НІ оплата сьогодні !
Якщо бажаєте платити - то напишите тоді коли будуть гроші. Не хочуть - пішли на ***.
Спочатку вимагаєте гарантійний лист і тільки потім оплата.

І ще один кредит тіло 3500 хотят 8000 грн
Як на мене - це багато. Але ви погодились і тепер вони можуть довго вимагати саме цю суму.

У мене просрочка вже 6 років. Я у них один кредит закрив по гарантійному листу за 600 грн., а хотіли 5 тис.
Другий кредит на 2 тис. і прострочена заборгованість 40 тис. 🤪🤣Запропонували 9 тис. - але це багато. Звісно що я платити таке не буду.
Чекаю далі пропозицій. На 10 рік просрочення може дійде до них...

Якщо бажаєте платити - то напишите тоді коли будуть гроші. Не хочуть - пішли на ***.
Спочатку вимагаєте гарантійний лист і тільки потім оплата.

Як на мене - це багато. Але ви погодились і тепер вони можуть довго вимагати саме цю суму.
Вот я л0х ! Я як со сначала делаю а потом думаю 🤣🤣

Назад
Угорі