Должен 2 МФО, нашли родню сегодня

• Автор теми Автор теми Paullovkin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Добре я
Звісно що не платити, ніхто нічого не зробить
Добре я вас розумію,погрожують що подають заяву в поліцію,потім прийшла смс що вони уже мені запрітилм платить ну зловлять мою дівчину і вона за все розчитається,????
Особисто нікому нічого, тільки банки.
Добре я вас розумію,погрожують що подають заяву в поліцію,потім прийшла смс що вони уже мені запрітилм платить ну зловлять мою дівчину і вона за все розчитається,????

Одно и тоже что будет!да на форуме 1000 тем что будет!отнимут дом из 1000 или даже 10 тысяч ну вам самим не смешно 102 вызвали если уж там до месева дошло и заяву и все!
Крах моей психике

Добре я

Хто це таким займається?

Хто це таким займається?
профіт капітал...шо з ними робити,і як правильно вирішити це питання,а с таліон плюс тоже розсилка пішла смс,і даже дзвонили до просто людей не родичі і не знакомі мені,що робити я прсто не знаю!!!

профіт капітал...шо з ними робити,і як правильно вирішити це питання,а с таліон плюс тоже розсилка пішла смс,і даже дзвонили до просто людей не родичі і не знакомі мені,що робити я прсто не знаю!!!
А хто їм продав?

Добре я

Те саме писали, говорили

Привет всем,сегодня дзвонила какаята не нормальная сказала что я должын май кредиту и говорит что она с профит капитал,и эсли я завтра не положу им хотя бы 1000,то передает какой то там службе бизопасности и типа приэдут и оставлят моих родителей на улице,что делать не понимаю....подскажыте пожалуста....

посвяти вечер чтению форума.

Назад
Угорі