Долговая яма и как из нее выбраться

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 252
  • Перегляди Перегляди 8K
Завтра заморочуся. Відмічу десяток прямих образ.
треба більше за язика мати.
пользователь высказал свое негодование к вашей персоне с использованием ненормативной лексики и к нему были приняты "санкции" согласно правил форума!в чем ваше негодование?прошу заметить что ваша лексика обошлась вам устным замечанием!

Я думаю що ти спроможний лише в інтернеті образити людину, бо в житті
Мені глибоко наsрати що ти думаєш.
І що "бо в житті" ??? Що ти можеш про це знати ?
Поведінка ідіота і такі ж самі відписки.
Блін не скоро потраплю у Франик, але обов'язково напишу з пропозицією сказати в обличчя.
Я тобі упрощу варіант, щоб твій "райдер" в блокноті не репнув.
Я в квітні буду в Києві, довго... Отже welcome

И на пустом форуме.
Извините, но вы потеряли:
Russian_Imperial_Crown_(engraving).jpg
Можна укрпоштою?

пользователь высказал свое негодование к вашей персоне с использованием ненормативной лексики и к нему были приняты "санкции" согласно правил форума!в чем ваше негодование?прошу заметить что ваша лексика обошлась вам устным замечанием!
Кого ображала моя лексика? Де саме?
А тут же на прямі образи от саме з цього профілю, були відмітки "подобається і смішно" до прямої образи, а реакція після акцентування уваги на ній. Якщо це норма для модераторів, то ок, більше питань не маю.

Так, це обговорення дій модератора.

Відповіді тут не мають жодного значення, я по замовчуванню "ворог"

Блін не скоро потраплю у Франик, але обов'язково напишу з пропозицією сказати в обличчя. Я думаю що ти спроможний лише в інтернеті образити людину, бо в житті треба більше за язика мати.

Завтра заморочуся. Відмічу десяток прямих образ.
Ех, що б без мене форум робив?
Одне повідомлення в пустій темі написав і на тобі, 200 штук вже)
П-популярність?
Ну да....своім блокнотиком ви багатьом зробили недільний вечір....Особисто я б вам вмазала...за голодранців.І жодній дівчині не побажала б такого чоловіка як ви...Бо вона з вашим блокнотиком просто озвіріє....

Мені глибоко наsрати що ти думаєш.
І що "бо в житті" ??? Що ти можеш про це знати ?
Поведінка ідіота і такі ж самі відписки.

Я тобі упрощу варіант, щоб твій "райдер" в блокноті не репнув.
Я в квітні буду в Києві, довго... Отже welcome
Систематисеское нарушение правил форума - бан на сутки. Без обид.
Так, це обговорення дій модератора.
И Вы туда же

Ну да....своім блокнотиком ви багатьом зробили недільний вечір....Особисто я б вам вмазала...за голодранців.І жодній дівчині не побажала б такого чоловіка як ви...Бо вона з вашим блокнотиком просто озвіріє....
Да чого,просто з'їсть один раз на вечерю блокнотик,і все?

Тобто ви не мали мінімального запасу коштів і вирішили народжувати дитину розраховуючи на зарплату чоловіка і виплату держави?
Автоматично паски не затягнулися і побігли набирати борги? Не до родичів, друзів, не в нормальний банк під адекватний відсоток (може там вже не дають через зіпсовану КІ?), а в самі лояльні і людинолюбні МФО? Серйозно?
Переконаний що можливо було обійтися без МФО, і готуватися слідувало завчасно.
а какие я должна иметь сбережения, если я 3 года в декрете перед этим была? вы даете оценки людям, не зная о жизни ничего! Через соц. страх- выплачивает Моя работа- деньги Мною заработанны! не путайте! Отчитываться вам почему и зачем не собираюсь, мне понятно что вы за человек, и как много вы знаете о жизни, вам лет 20, наверное, розовые очки еще не сняли. Удачи!

а какие я должна иметь сбережения, если я 3 года в декрете перед этим была? вы даете оценки людям, не зная о жизни ничего! Через соц. страх- выплачивает Моя работа- деньги Мною заработанны! не путайте! Отчитываться вам почему и зачем не собираюсь, мне понятно что вы за человек, и как много вы знаете о жизни, вам лет 20, наверное, розовые очки еще не сняли. Удачи!
А жінку як знайде,одразу відправе на роботу.Щоб декретні отримати нормальні..

Тому до народження дитини і потрібно готуватися завчасно, а не бігти в МФО. Там безліч непередбачуваних витрат які вистрілюватимуть роками.
Якщо про ту ситуацію мова, навіть як зальот, треба було одразу приймати міри. І паски затягнути і матір на роботу, з якої потім можна піти в декрет і батько-одразу на другу роботу, щоб мати подушку безпеки. Відповіді так і не було за друзів/родичів і банки, може проблема значно раніше з'явилася і тому основні варіанти пропущено? Як результат лапки вгору і на страту в МФО. Збс.
Вважаю що народження дитини це велика відповідальність і якщо батьки вже на самому початку не взмозі впоратися то біда. Так множиться біднота. І не треба знову хаяти за факти, мати життя толком не мала, бо нас з сестрою тягнула зі всіх сил, невдячна це справа.
вас интересуют банки- кто дает маме в декрете, и если у мужа свое дело, но он не фоп? кто? мы были во всех банках, где только можно? друзья, родственники, может у вас богачи- чего же вы в мфо берете? а у меня у людей минималки, они сами живут и им на еду и комуналку хватает, или есть, но у людей свои дела- покупки недвижимости и т.д. Ребенок- это божий дар, хотя вам этого не понять! Если бы я не дала ему жизнь- не смогла бы жить спокойно, а так я слышу : " Мама". Бедность плодить никто не собирается, у моих детей все есть и будет больше..
А жінку як знайде,одразу відправе на роботу.Щоб декретні отримати нормальні..
не получит много, если стаж на последнем месте работы маленький, да и от з.п. средней зависит
Тобто проблема була влаштуватися на саму легку роботу з мінімалкою? Щоб потім три роки отримувати виплати? Ну ок, певне краще голодними і в кредитах сидіти.
а кто голодный сидит? моя старшая дочь икру красную любит и ест ее несколько раз в месяц, в магазинах покупает то, что хочет, вы далеки от реалий

вас интересуют банки- кто дает маме в декрете, и если у мужа свое дело, но он не фоп? кто? мы были во всех банках, где только можно? друзья, родственники, может у вас богачи- чего же вы в мфо берете? а у меня у людей минималки, они сами живут и им на еду и комуналку хватает, или есть, но у людей свои дела- покупки недвижимости и т.д. Ребенок- это божий дар, хотя вам этого не понять! Если бы я не дала ему жизнь- не смогла бы жить спокойно, а так я слышу : " Мама". Бедность плодить никто не собирается, у моих детей все есть и будет больше..

не получит много, если стаж на последнем месте работы маленький, да и от з.п. средней зависит

а кто голодный сидит? моя старшая дочь икру красную любит и ест ее несколько раз в месяц, в магазинах покупает то, что хочет, вы далеки от реалий
Людина поки що не знає,що таке сім'я.Він не зрозуміє поки не відчує на власній шкурі

Людина поки що не знає,що таке сім'я.Він не зрозуміє поки не відчує на власній шкурі
Человеку с такой позицией будет трудно вторую половину найти.Не каждая услышав про оплату 50/50 пойдет даже на кофе.

Назад
Угорі