Долговая яма и как из нее выбраться

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 252
  • Перегляди Перегляди 8K
1. В жодному разі. Мінімум по троє дітей в шлюбі, тільки не голодранців.
2. Перш за все себе вберегти, штрафи придумали для тих хто нехтує правилами безпеки.
3. То треба слухати тих в кого по 20мфо і 5 банків в простроченнях?)

Про кого мова?
Что по вашему мнению голодранцы? Аж интересно..Бывают иногда трудные ситуации в жизни.Это тоже считается?Или как?

2. Перш за все себе вберегти, штрафи придумали для тих хто нехтує правилами безпеки.
1.Ну але в кого які діти чи які будуть то я думаю як мінімум не Ваша справа)і Ви не вправі нікого обзивати чи судити )
2.Ви себе бережіть)але не нав’язуйте іншим те чого не треба).
3.Кого слухати кожному вирішувати самому)Ну того хто називає дітей голод ранцями думаю не варто )і МФО такого правильного і фінансово грамотного теж не минуло)
4.Кожен живе так як йому комфортно і в кожного своя правда і має правильно ,всі труднощі в житті даються для того ,щоб стати сильнішим!Дуже багато відомих заможних людей ,якраз такими і стали за рахунок злиднів,тюрм чи ще якихось складних життєвих ситуацій!

1.Ну але в кого які діти чи які будуть то я думаю як мінімум не Ваша справа)і Ви не вправі нікого обзивати чи судити )
2.Ви себе бережіть)але не нав’язуйте іншим те чого не треба).
3.Кого слухати кожному вирішувати самому)Ну того хто називає дітей голод ранцями думаю не варто )і МФО такого правильного і фінансово грамотного теж не минуло)
4.Кожен живе так як йому комфортно і в кожного своя правда і має правильно ,всі труднощі в житті даються для того ,щоб стати сильнішим!Дуже багато відомих заможних людей ,якраз такими і стали за рахунок злиднів,тюрм чи ще якихось складних життєвих ситуацій!
Та вообще не вижу в чем суть спора. Кто-то хочет заводить детей, то пусть заводит. Кто-то чайлдфри и это их мнение. С этим им жить.

Что по вашему мнению голодранцы?
Моя старшая дочь наверное ))
Она в свои 22 неполных имеет высшее образование и на данный момент исполнительный директор сети магазинов розничной торговли,
катается на собственной машинке и кушает суши через день и папке с мамоном завозит стабильно вкусняшек на выходных.
А всё потому шо у папки засранца небыло блокнотика. Ну ничё я у самого младшего отберу ))

Ох ви і зануда.Ну чесно.Життя проходить,а ви грузитесь так усім.Все плануєте,розписуєте прораховуєте.Скучно так жити.Життя має приносити радість.

Ненормативная лексика, оскорбления
Я так розумію що прямо назвати нік форумчанина духу не вистачає?
Пшёл нах нитік. Мені бридко з тобою пряму розмову вести.
Ти є чм0шнік і жалюгідне відображення чоловічого роду.
Закрий своє е**ло і не дихай в мою сторону навіть.
Так доступно ?!!

Про кого мова?
Так...стоп....Розумієте в чому є ньюанс...Сьогодні є все....а через місяць може не буть нічого...Розумієте про що я???і діти голодранці якось звучить не зовсім гарно....І є сімьі які народжують дітей в достатку,а тут хлоп і тато страчає роботу або щось інше трапляється.....І гроші вже не ті.....і можливості теж....і діти вже із нормальних можуть стати голодранцями....життя як бумеранг....покруте так що ах......ть можна....

Так доступно ?!!
перебор!!!!!!!!!!

Так доступно ?!!
Он утверждает, что является участником боевых действий...

Накипело человеку
Ні ну реально перебор...Кожен має право на свою думку.Не спорю.Але в даному випадку це занадто...Кожен живе своім життям.Навіть якщо хтось набрав займів і пішов прогуляв,яке кому діло....прогуляв то й прогуляв...кожен викручується як може....Гроші як вода....іх завжди мало..Але і свого життя без дочки не уявляю....Навіть коли зараз складно,важко,проблеми....дитина наше все.......

Назад
Угорі